Niš: Mazda partner Auto M.G. Commerce otvorio novi prodajno-servisni centar

Potpuno novi salon u vlasništvu kompanije Auto M.G. Commerce, koja je ovlašćeni partner Mazde u Nišu, svečano je počeo sa radom 12. oktobra. Novi objekat, koji je izgrađen isključivo za Mazdu i po poslednjim svetskim standardima, prostire se na skoro 1.000 m2. Salon novih automobila zauzima 450 m2 i u njemu će biti izložena kompletna gama Mazde. Servis je površine 350 m2 sa 4 radna mesta, opremljen svima Mazdinim specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima.

Posetioci salona će imati priliku da isprobaju glavne aktuelne modele Mazde, obzirom da je kompanija obezbedila stalnu flotu test automobila. Dok im je automobil na servisu, za vlasnike Mazde je pripremljen udoban prostor i osveženje. Novost je Mazdin „aktivni prijem“ automobila na servis, odnosno posebno odvojen zatvoreni prostor u kom servisni savetnik i vlasnik automobila vrše pregled i primopredaju automobila na servis. U istom prostoru će biti izložena originalna dodatna oprema.

Kompanija Auto M.G. Commerce je osnovana 1994. godine u Nišu, a mreži Mazda partnera se pridružila 2008. godine. Od tada je isporučeno preko 500 novih Mazdi i stvoren širok krug lojalnih
kupaca, koji se u velikom broju vraćaju i po sistemu staro za novo zanavljaju svoj vozni park, ponovo poklanjajući svoje poverenje Mazdi i Auto M.G. Commercu.

 

Mazda PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *