Honda predstavila premijerno novi Civic i NSX na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Honda Srbija je na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu premijerno predstavila novu desetu generaciju modela Civic koji dolazi sa dva potpuno nova VTEC TURBO benzinska agregata, u hatchback i sedan varijanti. Posetioci će biti u prilici da po prvi put u Beogradu vide Hondin sportski hibridni superautomobil, model NSX, koji je u Hali 1 Beogradskog sajma najskuplji izloženi model.

Novi Civic hatchback u potpunosti je redizajniran i iznova projektovan automobil. Rezultat novog dizajna je automobil jedinstvenog karaktera i sportskog duha, automobil koji je uzbudljivo voziti i koji je istovremeno prefinjen, komforan i sofisticiran.

Nova deseta generacija modela dolazi sa dva potpuno nova VTEC TURBO benzinska agregata sa zapreminom od 1.0 (129KS) i 1.5 (182KS) litara. Razvijeni sa ciljem da isporuče snažno, uzbudljivo i efikasno iskustvo vožnje, donose savršenu ravnotežu između visokih performansi i niske potrošnje goriva, karakterističnom za Hondinu jedinstvenu Earth Dreams tehnologiju.

Koliko kog mi kao vozači imali subjektivno mišljenje da turbo agregati male zapremine ne mogu da pruže ono što očekujemo u poređenju sa klasičnim atmosferskim agregatima, takvo mišljenje pada u vodu u trenutku kada sednete za volan novog Civica i započnete vožnju. Ako smo za agregat veće zapremine od 1.5l sa 182KS bili sigurni da nas neće razočarati, uverićete se da je agregat od 1.0l sa 129KS  pravo otkrovenje koje pruža vrhunsko uživanje u vožnji.“ – rekao je Vladimir Nikčević, direktor prodaje Honda vozila.

Potpuno nova suspenzija, niži centar gravitacije i povećana čvrstoća karoserije pomažu poslednjoj generaciji Civic modela da pruži optimalnu dinamičnost u vožnji. Udobnost vožnje je na najvećem nivou i predstavlja rezultat sveobuhvatnog razvoja i fokusiranja na nove tehnologije i tehnike. U skladu sa Hondinom filozofijom „Bezbednost za svakoga“, paket pasivnih i aktivnih bezbednosnih sistema HONDA SENSING implementiran je u svim paketima opreme novog modela.

Model NSX, tehnološki najnapredniji automobil iz Hondine game vozila, predstavlja pravo čudo tehnologije kreirano sa ciljem da pruži potpuno novi sportski doživljaj. Superautomobil pokreće hibridni sistem sa V6 biturbo-benzincem zapremine 3.5l sa 507KS, koji je uparen sa unikatnim sportskim hibridnim sistemom, sa tri električna agregata, pri čemu ukupna snaga hibridnog sistema iznosi 581KS i razvija maksimalan obrtni moment od 686 Nm.

Na Motopassion izložbi, ljubitelje motocikala na štandu Honde očekuje premijera potpuno novog X Adventure maxi skutera.

Komercijalne zvezde Hondinog štanda sa sajamskim akcijama su modeli CR-V 4×4, HR-V 1.5 Comfort, a obezbeđene su i posebne pogodnosti za kupce novog Civic-a.

 

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *