Mercedes-Benz i smart nastup na 53. Međunarodnom salonu automobila

Kompanija Star Import, Generalni distributer za Mercedes-Benz i smart tradicionalno izlaže u Hali 3 Beogradskog sajma na preko 3.000 kvadrata. Pod sloganom „Izaberi svoju zvezdu“ ove godine izloženo je preko 30 Mercedes-Benz i smart vozila među kojima su i tri uzbudljive premijere.

Dve ovogodišnje premijere predstavljaju nova vozila iz E-Klasa porodice vozila, prvi je E-Klasa All-Terrain, model koji je spreman za vožnju na svim podlogama, kao i za vožnju van asfalta. Druga velika premijera je jedan od najelegantnijih modela ovogodišnjeg sajma – Mercedes-Benz E-Class Coupé. Nova generacija modela GLA je treća premijera ovogodišnjeg sajma koja dolazi sa proširenim izborom motora, unapređenim enterijerom i eksterijerom koji odlikuju nove robusnije linije.

Posetioci imaju priliku da upoznaju celokupnu gamu Mercedes-Benz modela. Pored premijernih modela, Mercedes-Benz po prvi put na sajamskoj manifestaciji u Srbiji  predstavlja  i novi program finansiranja Mercedes-Benz Financial Services. “Verujemo da će pored ekskluzivnih premijera na našem štandu veliku pažnju posetilaca privući i novi program finansiranja Mercedes-Benz Financial Services, koji po prvi put predstavljamo u Srbiji, saradnju sa kompanijom NBG Leasing-om tomom trajanja Beogradskog Salona automobila.’, istakao je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import.

Posebno mesto na Štandu zauzimaju kombi modeli V-Klasa, Vito Mixto i Citan Mixto kao Mercedes-Benz kolekcija i specijalno opremljena E-Klasa izložena u posebnom delu štanda.

Prvi od dva najistaknutija modela na Mercedes-Benz štandu je Mercedes-Maybach S-Klasa. Tokom svoje bogate istorije, ovaj avangardni model bio je izbor mnogih državnika i sada publika u Beogradu ima priliku da upozna njegovu najprestižniju i najluksuzniju verziju Mercedes-Maybach S-Klasa S500.

Drugi istaknuti model je specijalna verzija našeg legendarnog modela G-Klase. U odnosu na standardnu G-Klasu, izloženi model G 500 4×4² raspolaže ekstremno visoko postavljenim ogibljenjem. Odlikuju ga točkovi prečnika 22 inča sa širinom od 335 milimetara. Kabina ima brojne ukrase od ugljenih vlakana. G 500 4×4² ima V8 motor snage 422 KS i pokreće sva četiri točka preko sistema sa tri blokirajuća diferencijala.

Automobil koji na najbolji način oslikava ovogodišnji slogan je kompaktna A-Klasa po izuzetno atraktivnoj ceni od 19.990 eura. Ovaj model je posebno interesantan ljubiteljima gradskih vozila automobila, jer na jedinstven način spaja odlične performanse i lakoću vožnje u urbanim sredinama.

Urbani gradski brend smart, sa modelima fortwo i fortwo cabrio ima zasebno mesto u Hali 3. Ovi modeli nude – više prostora, više boje, više opreme i svakako više zabave u gradu, sa podignutim ili spuštenim krovom.

 

Mercedes-Benz Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *