Hyundai Motor će na CES 2024. obelodaniti viziju vodonika i softvera koja seže dalje od područja mobilnosti

Kompanija Hyundai Motor danas je objavila tizer sliku i podelila osnovne detalje onoga što je najavila na CES 2024. Na ovoj manifestaciji, Hyundai Motor planira da podeli svoj budući nacrt ekosistema energije vodonika, te viziju softvera i veštačke inteligencije, pod naslovom „Olakšati na svaki način” (Ease every way).

Hyundai Dan medija održaće se 8. januara 2024. u periodu od 22:00 – 22:45 po našem vremenu (1:00 – 1:45 p.m. PST), u Kongresnom centru Mandalaj Bej (Mandalay Bay) u Las Vegasu, Nevada, SAD. Događaj će se prenositi uživo preko globalnog YouTube kanala kompanije.

Hyundai Motor će predstaviti kako će njegova softverski vođena transformacija na vodonik doneti univerzalne dobrobiti čovečanstvu. Kompanija će, takođe, otkriti svoj plan podsticanja inovacija usmerenih na čoveka i izvan područja mobilnosti, što će doprineti udobnosti svakodnevnog života ljudi.

Nacrt budućnosti koji predočava Hyundai Motor objedinjavaće mogućnosti Hyundai Motor Group podružnica kako bi se ubrzala tranzicija ka društvu koje pokreće vodonik. Kompanija će, takođe, predstaviti i svoju modularnu kutiju vodoničnih alata koja će obezbediti efikasno uspostavljanje lanca vrednosti čistog vodonika.

Štaviše, Hyundai Motor će skicirati softversku strategiju cele grupe i budući pravac izgradnje potpuno optimizovanog ekosistema usmerenog na korisnike, koji će povezivati uređaje, usluge i rešenja.

Tokom javnog dela CES od 9. do 12. januara, kompanija će, imajući u fokusu softver i veštačku inteligenciju (AI), pokazati svoj raznovrstan pristup stvaranju budućeg društva oslonjenog na ekosistem energije vodonika i usmerenog na čoveka.

 

Hyundai Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *