Hyundai sajamska ponuda

Kupci imaju mogućnost da u periodu sajamske kampanje, dođu do svog novog Hyundai automobila uz poseban paket prodajnih uslova. Dodatni popust važi za modele i20 1.2 Comfort 5vr koji staje 8.999€, a uvode se i novi paketi opreme sa nižom cenom i30 1.4 Base sa troje vrata sa cenom 9.990€ i petovratni modela za 10.490€.

Posebne pogodnosti odnose se na finansiranje.

Svim kupcima Hyundai je u saradnji sa Credit Agricole Srbija omogućio finansiranje putem kredita sa 0% kamate u iznosu do 10.000€ (visina kredita zavisi od modela i opreme vozila), a onima koji se odluče za kupovinu modela i30 ili i30 Wagon na raspolaganju je lizing finansijski aranžman sa kamatnom stopom od 3.9%.

Kompanija Hyundai Auto Beograd je svakom kupcu novog automobila obezbedila trostruku negu automobila koja uključuje:

1. Dugogodišnju garanciju na vozilo u trajanju od 5 godina bez ograničenja kilometraže (osim modela i20 koji ima ograničenje 100.000 km). Garancija se odnosi na motor, komponente i delove vozila.

2. Besplatnu pomoć na putu 24h/7 dana u sedmici koja važi za svaki model u dužini trajanja njegovog garatnog perioda.

3. Besplatne godišnje kontrolne preglede za svaki model u dužini trajanja njegovog garatnog perioda.

Ove godine Hyundai će predstaviti dva nova modela. U pitanju su i10 nove generacije i  restilizovani ix20 model.

I10 nove generacije je pravi evropski automobil. Kompletno je osmišljen i dizajniran u Evropi, u Hyundai razvojnom centru u Nemačkoj, u gradu Rüsselsheimu. i10 nove generacije nudi Evropskim kupcima dizajn u stilu “fluidic sculpture” filozofije koja je primenjena i na ostala vozila iz Hyundai game.

new_i10_01
Ovaj model je za 80 mm duži i 65 mm širi od svog prethodnika. Ugrađeni su sigurnosni sistemi nove generacije, a po želji kupca dostupni su u LED svetla i smark ključ. Motori koji pokreću novi i10 su trocilindrični 1.0 benzinski agregat, kao i 1.2 čevotocilindrični benzinac sa 87 konjskih snaga. Na srpskom tržištu za sada je u planu prodaja motora 1.2l.

new_i10_02
Prvi model automobila i10 nove generacije sišao je sa proizvodne trake fabrike u Turskoj i to nakon ulaganja od 500 miliona eura u novo proizvodno postrojenje, što je omogućilo uvećanje proizvodnih kapaciteta na godišnjem nivou na preko 200.000 vozila.

new_i10_03
I10 nove generacije osvojio je i nagradu AUTOBEST 2014, koja predstavlja jednu od najprestižnijih automobilskih nagrada i prilikom dodele titule najboljeg automobila uzima se u obzir 13 kriterijuma, uključujući dizajn, cenu, specifikaciju kao i upotrebljivost automobila. Žiri, sastavljen od uglednih automobilskih novinara, dolazi sa 15 različitih tržišta u razvoju, uključujući Poljsku, Češku, Mađarsku, Tursku i Rusiju.

 

Tekst: PR Hyundai Srbija / Foto: Garaža

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *