Iz Yamahe stižu tri dragulja

Plattner Moto&Marine na MOTOPASSION-u će predstaviti novitete koji su svetske premijere imali pre samo nekoliko meseci na Salonu EICMA u Milanu.

Najveću atrakciju svakako predstavlja novo izdanje japanskog brenda Yamaha, model YZF-R1, koji ima sledeće karakteristike: 200 KS na samo 199 kg mase, vrhunski elektronski sistemi kontrole koji vozaču donose bezbednost i maksimalno iskorišćenje snage. Uz novi R1, publika će upoznati i R3, vrhunsku 125-icu, takođe novitet za 2015.

motopassion2015_Yamaha-YZF-R1

Ljubiteljima dugih vožnji i putovanja, Yamaha nudi MT-09 Tracer. Reč je o modelu koji ima fantastičan trocilindarski motor od 115 KS, ali i brojne druge pogodnosti – sedište i vetrobran podesive po visini, štitnike za ruke, potpuno novu digitalnu instrument tablu.

motopassion2015_Yamaha-MT09-Tracer

U Beograd će stići i jedan od najboljih maksi skutera na svetu Yamaha T-Max, koji je za 2015. dobio novo izdanje sa brojnim poboljšanjima i korisnim detaljima – nove prednje viljuške, veći kočioni diskovi, led osvetljenje i pametni ključ koji se ne mora vaditi iz džepa da bi se startovao motor.

motopassion2015_Yamaha-T-MAX

Naravno, pored ova tri pomenuta dragulja Yamahe za 2015. na štandu u Beogradu pojaviće se još mnogo toga zanimljivog, pa je to sasvim dovoljan razlog da se poseti štand ove poznate japanske marke.

 

Beogradski sajam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *