Pet Citroenovih premijera

Citroen će na Sajmu automobila svoju promotivnu aktuivnost usmeriti u tri pravca – predstaviće premijere, novitete i komercijalni program.

C4 Cactus Citroen predstavlja premijerno, i to kao – zvezdu Sajama. Druga premijera je novi model C1, mali gradski automobil, a treća je restilizovani model C4, koji je svetsku premijeru imao nedavno u Ženevi.

 

Pored ove tri premijere na Sajmu će biti izlozen i proslogodisnji novitet Citroen C4 Picasso, a posetioci će moći da pogledaju i najprodavanije modele u Srbiji: C3, C-Elysee i C4.

msa2015_citroen_c4cactus2

Sajamski popusti za sve modele idu do 4.500 evra. Obezbeđeni su izvanredni uslovi finansiranja bez kamate, a prve kupce očekuju i brojni pokloni.

msa2015_citroen_c1

Samostalno i kao izdvojen premijum brend prvi put se predstavlja DS.

Premijera je najnoviji DS 5, koji je svetsku premijeru imao na Salonu u Ženevi. Takođe, u Srbiji se premijerno prikazuje i model DS 3 Cabrio. Pored ove dve premijere, na štandu DS biće i preostale dve uzdanice brenda – modeli DS 3 i DS 4. Za ekskluzivne kupce ovog premijum brenda pripremljeni su specijalni pokloni.

msa2015_citroen_ds5

 

Komercijalni program biće izložen na štandu u hali 4. Premijerno će biti prikazan najnoviji Citroen Jumper. Pored njega, premijeru u Srbiji imaće i modeli Citroen C3 VAN i C4 VAN, a kupci će biti u prilici da po povlašćenim sajamskim cenama i uslovima prodaje nabave i ostale tražene modele Citroena: Nemo, Berlingo i Jumpy.

msa2015_citroen_komerc

Uz ovako bogatu ponudu, firma Avtonova KAB pruža i mogućnost zamene vozila staro za novo, kao i mogućnost produženja garantnog roka.

 

Beogradski sajam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *