Izabrana Miss DDOR BG CAR SHOW & MOTOPASSION 2014

Kao i svake godine, tokom održavanja sajma automobila i motocikala, organizuje se izbor za Miss sajma. Za izbor se prijavljuju devojke koje krase štandove izlagača, a ove godine prijavljene su 42 devojke. Glasao je žiri u sastavu: Rada Minić –  prošlogodišnja druga pratilja, Milica Mandić – olimpijska šampionka u tekvondu u Londonu, Mauricio Valla – DDOR Novi Sad, Dragoljub Jovanović – magazin „Mogul“ i Slobodan Stefanović – glumac.

Od 43 devojke u prvom krugu je odabrano 20 devojaka, a nakon njihovog predstavljanja, odabrano je 10 devojaka koje nastavljaju dalje. Pogledajte njihov defile.

Žiri je odabrao i najlepših 5 devojaka ovogodišnjeg sajma, a interesantno je da su dve devojke bile sa Honda štanda i dve devojke sa BMW štanda.

miss_sajma_top5

 

Po našoj proceni publika je više navijala za Honda devojke, ali ispostavilo se da je žiri presudio drugačije. Za drugu pratilju izabrana je Ana Dankov sa Hondinog štanda, koja je nagrađena putovanjem u Budimpeštu, za dve osobe. Nina Stepanović, koju su posetioci Sajma automobile mogli da vide na BMW-ovom štandu, proglašena je za drugu pratilju i osvojila je vaučer za putovanje u Beč. Miss ovogodišnjeg sajma automobila i motocikala je Kristina Bralović sa BMW-ovog štanda. Pobednica je osvojila nagradno putovanje za dve osobe po Italiji, na kome će obići Veneciju, Firencu i Veronu. Pogledajte proglašenje tri najlepše devojke ovogodišnjeg sajma.

Iako mnogi ljubitelji automobila misle da ove devojke više smetaju na ovoj manifestaciji, bez njih ipak ne bi bilo isto. Primetili smo da su iz godine u godinu hostese sve bolje pripremljene i da znaju odgovor na gotovo svako pitanje. Sigurni smo i da nije lako stajati 10 sati, osmehivati se i slikati sa svima, pa i ako su nekad lošije raspoložene, ne treba im zameriti.

miss_sajma_top3

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *