Kia osvojila dva priznanja iF Design Award 2023

Kia je na takmičenju iF Design Award 2023 osvojila dva vrlo značajna priznanja. Uspeh brenda u prestižnim kategorijama iF Design „Company Branding“ (Brending kompanije) i „Shop / Showroom Store Identity“ (Trgovina / identitet salona) označava novu snagu i efikasnost Kijinog kreativnog pristupa u uključivanju klijenata i njenu konkurentnost na području globalnog dizajna nakon rebrendinga 2021. godine.

Osnažena saradnja s klijentima govori o Kijinom etosu „Pokret koji inspiriše“ i dodatno ubrzava transformaciju brenda u pružaoca rešenja održive mobilnosti
Kijin etos „Movement that inspires“ (Pokret koji inspiriše) i filozofija dizajna „Opposites United“ su u središtu svih elemenata globalnog korporativnog identiteta i strategija identiteta izložbenih prostora. U kombinaciji s modelima, kao što je nedavno razotkriveni potpuno električni prestižni SUV EV9, imaju ključnu ulogu u ubrzavanju transformacije Kije od proizvođača automobila u pružaoca rešenja održive mobilnosti.

„Pokret koji inspiriše“ predstavlja Kiijnu odlučnost da kreira prostor u kom kupci mogu naći vrednost u svakom trenu kako bi našli inspiraciju i dobili više vremena za ostvarenje svojih ideja. Kijina filozofija dizajna „Opposites United“ uzor nalazi u kontrastima koje možemo naći u prirodi i čovečanstvu, pri čemu se karakter jednog elementa koristi za naglašavanje karaktera drugog.
Nagrade su Kijina konstanta

Najnovije nagrade iF Design Awards 2023 za Kiju znače nastavak niza pobeda i dodatno potvrđuju njenu globalnu konkurentnost na području dizajna. Među priznanjima su i priznanje za Kia Niro Plug-in Hybrid na takmičenju Red Dot Design Award i nagrada „svetski sportski auto godine“ („World Performance Car 2023″) za model Kia EV6 GT, koja je došla nakon titule „Evropski auto 2022. godine“ („European Car of the Year“) za EV6.

iF: jedna od najprestižnijih globalnih dizajnerskih nagrada
Ove godine su se na takmičenje iF Design Awards prijavila 10.544 rada iz 56 zemalja koji su doneli mnoštvo izuzetnih dostignuća na području dizajna. Čak 133 dizajnerskih stručnjaka iz 20 zemalja okupilo se kako bi ocenili 3.572 projekta, uvrštena u uži izbor.
Nagrada za dizajn iF u 81 kategoriji nagrađuje pobednike u devet disciplina: dizajn proizvoda, komunikacije, ambalaža, usluge, arhitektura, unutrašnja arhitektura, korisničko iskustvo (UX), korisnički interfejs (UI) i profesionalni koncepti. Sva nagrađena dela predstavljena su na sajtu http://www.ifdesign.com i objavljena u aplikaciji iF Design App.

KIA Motors

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *