Kia u Ženevi predstavlja koncept SPORTSPACE

Kia Motors će 3. marta na salonu automobila u Ženevi predstaviti inovativni koncept SPORTSPACE, koji je stvoren za duge vožnje, osmišljen je za brza putovanja sa maksimalnim komforom i minimalnim stresom, a u skladu sa tradicijom grand tourera i vikend izleta.

Dizajniran u Kijinom dizajnerskom studiju u Frankfurtu pod vodstvom Gregoryja Guillaumea, glavnog evropskog dizajnera, SPORTSPACE donosi jedinstven i privlačan oblik. Vozilo je nastalo kao rezultat posvećenosti modnom i uzbudljivom prevozu za četiri osobe, a koje je i prostrano i funkcionalno, bez žrtvovanja performansi, održivosti i štedljivosti po kojima je Kia poznata.

Sa grilom „tigrovog nosa“ prepoznatljiva Kia može se pohvaliti usklađenim proporcijama i jednostavnim, čistim površinama zbog čega SPORTSPACE na cesti ostavlja odvažan i dinamičan izgled. Istovremeno nudi visok nivo komfora i znatan praktičan prtljažni prostor.

“Odlučili smo se za dizajn koji predstavlja potpuno novi rod grand tourera – za aktivne ljude kojima vikendom treba razuman prtljažnik, ali ne nauštrb vožnje u stilu, sa komforom i sportskim elementima,” objašnjava Gregory Guillaume, Kijin glavni evropski dizajner.

 

KIA Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *