Kompanija FCA Srbija tradicionalno obeležila početak nove školske godine

Svim đacima prvacima, deci svojih zaposlenih, kompanija FCA Srbija podelila je poklon pakete, obeležavajući tako početak nove školske godine. Događaj za više od 100 budućih đaka prvaka i njihovih roditelja organizovan je u krugu kragujevačke fabrike. „Prvi dan škole je nešto što se pamti ceo život, a kompanija FCA Srbija, dajući simbolične poklone svim budućim prvacima, tradicionalno nastoji da omogući srećne uspomene na ovaj dan svim prvacima i njihovim roditeljima. FCA Srbija će nastaviti da podržava mlade motivišući ih da kroz obrazovanje unapređuju svoje znanje i veštine,” rekao je Alesio Leonardi, direktor fabrike FCA Srbija.

Poklon paketi se dodeljuju deci zaposlenih u kompanijima FCA Srbija, Magneti Marelli i FCA Service, a sadrže školske rančeve, pernice i sveske.

KOC_9574

Kompanija FCA Srbija d.o.o. Kragujevac osnovana je 2008. godine, kao partnerski projekat italijanske kompanije FIAT Group Automobiles (FGA) sa Vladom Republike Srbije, pri čemu FCA Grupacija poseduje 67, a Republika Srbija preostalih 33 odsto vlasništva. Nova fabrika FCA Srbija u Kragujevcu svečano je otvorena u aprilu 2012. godine i danas je to jedan od najnovijih i najmodernijih proizvodnih pogona u okviru FIAT Chrysler Automobiles Grupe širom sveta.

FCA Srbija danas predstavlja poželjnog poslodavca, društveno odgovornu kompaniju, aktivnog investitora u Srbiji i vodećeg srpskog izvoznika. U kragujevačku fabriku do sada je investirano preko 1,3 milijarde EUR, od čega više od 1 milijarde EUR u nabavku najsavremenije opreme za proizvodnju.

FCA Srbija je takođe generalni uvoznik i distributer za Srbiju i Crnu Goru automobilskih brendova FIAT, Alfa Romeo, FIAT Professional, Jeep i Abarth.

 

FCA Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *