KTM u Srbiji lansirao online shop

Članove narandžaste porodice od sada deli svega nekoliko klikova od orginalne KTM opreme i lifestyle aksesoara koji su dostupni u okviru novog KTM Online shop-a.

Ljubitelji dvotočkaša i dobre vožnje u online ponudi mogu pronaći dobro poznatu KTM POWER WEAR kolekciju koja, pored ostalog, obuhvata moderne motociklističke jakne, kacige, pantalone i čizme, kako za street, tako i za offroad vožnju.

Osim toga, u ponudi su i KTM Lifestyle aksesoari iz najnovijih kolekcija, kreiranih za najvernije poklonike KTM Brenda širom sveta. Reč je o dodacima namenjenim svim uzrastima poput majica, dukseva, kačketa, patika, kao i niz jedinstvenih dodataka koji osvajaju svojom atraktivnošću.

KTM odevni asortiman podrazumeva urbanu, pažljivo dizajniranu garderobu koja je izrađena od odabranih materijala po meri svakog pasionirang motocikliste koji ne pravi kompromis sa kvalitetom.

Za avanturiste i sportiste selektovani su i dodaci koji pružaju posebno iskustvo, a koji istovremeno mogu biti i originalni modni detalji u svakoj prilici.

Vozače KTM motocikala uskoro očekuje i poseban segment POWER PARTS, koji podrazumeva mogućnost poručivanja rezervnih delova online, bez odlaska u prodajni salon.

Podsećamo, kompanija Delta Auto je ove godine postala novi uvoznik i distributer KTM motocikala za srpsko tržište, a početkom aprila otvoren je KTM prodajni objekat, kao i najsavremeniji servisni centar, čime je otpočeto novo poglavlje za popularni moto brend u našoj zemlji.

 

KTM Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *