Land Rover Defender Hard Top na Međunarodnom sajmu poljoprivrede

Kompanija British Motors, ekskluzivni uvoznik Jaguar Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, predstavlja na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu novu verziju legendarnog modela Land Rover Defender Hard Top.

U okviru izložbenog prostora OMR Grupe, sistema kompanija koji već dve decenije uspešno posluje na tržištu Srbije i regiona u oblastima automotiva, osiguranja, lizinga, flotnog menadžmenta i nekretnina, svojom robusnošću i atraktivnošću se izdvojio Land Rover Defender Hard Top. Grupa je predstavila svoje članice, a British Motors, koja je jedna od njih, teretnu verziju legendarnog modela koji se uspešno prilagođava svim uslovima vožnje i potrebama vlasnika.

Po svojoj prirodi moćan, Land Rover Defender je sačinjen od najizdržljivijih materijala koji su prethodno testirani do samih granica svoje postojanosti. Kreiran da uspešno savlađuje i najzahtevnije terene uz mogućnost vožnje kroz vodu dubine čak 90 centimetara, ovaj model je zadržao sve karakteristike vozila koje se prvi put pojavilo pre više od 70 godina, ali uz nadogradnju tehnologijama primerenim 21. veku i dizajnom koji donosi iskorak napred, ujedno čuvajući integritet istinske legende.

Hard Top N1 verzija Defendera, prilagođena je ozbiljnim privrednim subjektima i preduzetnicima. Kompanija British Motors je pripremila atraktivnu sajamsku ponudu za ovaj model, a jako je važno istaći da se veliki broj vozila nalazi već na lageru u Srbiji i dostupni su odmah za isporuku. Usled male emisije CO2, vlasnici ovih vozila imaju i dodatne povoljnosti prilikom registracije vozila odnosno veliku uštedu.

 

British Motors

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *