Letnja ponuda Suzukija

Promotivna cena za S-Cross sa Basic opremom je i dalje 12.990 evra. S-Cross sa benzinskim motorom zapremine 1.6 litara i sa 120ks ima najmanju potrošnju u klasi. U akciji koja će trajati do kraja avgusta, pripremili smo atraktivne cene za još neke verzije S-Cross-a.

S-CROSS poseduje sve što je potrebno da savlada prepreke do cilja pri najrazličitijim vremenskim prilikama, podlogama i uslovima puta.Najsavremenija off-road tehnologija sa sofisticiranim opcijama za vožnju na putu i van njega kao i inteligentni sistem bezbednosti ovog sklopa zajednički čine S-CROSS SX4 nezamislivo upotrebljivim.

10_SX4_S-CROSS_Scene

NOVA TEHNOLOGIJA ALLGRIP 4WD

Suzuki je unapredio svoj inteligentni pogon 4×4 (i-AWD) u novu generaciju pogona All Grip, koja daje dodatnu sigurnost i uživanje u S-CROSS pri svim uslovima vožnje. Štaviše, ovaj sistem posledično redukuje i potrošnju goriva.

NEPOKOLEBLJIVO UPOTREBLJIV PRI SVIM USLOVIMA VOŽNJE

All-Grip 4WD optimizuje postojanost upravljanja na svim podlogama i pri različitim vremenskim uslovima. Ovaj sistem efikasno pomaže u prevazilaženju svih prepreka u upravljanju vozila u saradnji sa svim ostalim sistemima bezbednosti vozila.

4 IZBORNA REŽIMA UPRAVLJANJA SISTEMOM ALL GRIP

All-Grip sistem omogućuje izbor jednog od 4 moda vožnje (Auto, Sport, Snow and Lock) odabirom na prekidaču ovog sistema na centralnoj konzoli.

SX4-S-Cross-Drive-mode-select

S-Cross Comfort sa prednjim pogonom košta 14.590 dok sa Premium opremom sada može biti Vaš za samo 15.890 evra. Premium oprema će zadovoljiti i najizbirljivije korisnike pa je na popustu i dizel S-Cross sa prednjim pogonom, 17.990 evra. Potreban Vam je pogon na sva 4 točka? Štedljivi benzinac sa Premium opremom i Suzuki All Grip pogonom za 17.590 evra je idealan odnos cene i kvaliteta. 

11_SX4_S-CROSS_Boot

 

SX4 NAVI sa izuzetnim i-AWD pogonom i bogatom opremom je ponovo vrlo zanimljiv izbor našim kupcima. Ova verzija ima najbolji paket opreme i poseduje specijalno za ovaj model dizajnirane aluminijumske naplatke, nove materijale sedišta, pokazivače pravca integrisane u retrovizore koji su i elektro preklopivi.

Ono što posebno izdvaja SX4 NAVI je Clarion multimedijalni uređaj sa navigacijom smešten na centralnoj konzoli, sa 6,2“ touch screen-om, Bluetooth konekcijom, USB priključkom, reprodukcijom DVD, DiVX, MP3, WMA fajlova i drugim multimedijalnim mogućnostima.

SX4_Crossover_08

Cena za ovaj popularni krosover je još uvek 13.290 evra sa uračunatom metalik bojom. Ne zaboravite da SX4 NAVI poseduje i izbor pogona na sva 4 točka: 2WD, 4WD Auto i 4WD Lock. Putovanje možete odmah započeti jer na poklon uz svaki SX4 NAVI dobijate detaljne mape Srbije i Crne Gore za navigacioni uređaj.

 

Suzuki Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *