Mesec popusta u Verano Motorsu

Iz Verano Motors-a stižu dobre vesti, jer od ponedeljka 6. oktobra počinje mesec dana popusta na različite usluge potrebne svakom automobilu. Popusti od čak 50% raspoređeni su po nedeljama a  odnose se na usluge pranja automobila, tehničkog pregleda, usluge dijagnostike i zamene guma sa balansiranjem.

Od 6. do 12. oktobra, za 50% snižena će biti usluga pranja automobila. Verano centar je opremljen modernom automatizovanom perionicom gde se koriste najkvalitetnija sredstva za pranje, koja održavaju boju i sjaj automobila.

U nedelji od 13. do 19. oktobra, za 50% će biti snižena cena tehničkog pregleda. Pored tehničkog pregleda u Verano centru je moguće uraditi i registraciju automobila, sa pogodnošću plaćanja na više mesečnih rata.

Od 20. Do 26. oktobra, za 50% snižena će biti cena na usluge dijagnostike. Provera stanja vozila je prvi korak ka sigurnoj vožnji i pravilnom održavanju automobila. Pravi trenutak za proveru vozila je upravo period pred dolazeće zimske mesece.

I za poslednju nedelju oktobra, tačnije od 27. oktobra pa do 2. novembra, odobren je popust od 50% na uslugu zamene guma i balansiranje. Verano centar poseduje i prodavnicu auto delova i kozmetike, gde je moguće na licu mesta i kupiti neophodne pneumatike.

Sa uslugama koje će tokom oktobra meseca biti snižene, Vaše vozilo će spremno dočekati zimu.

 

Verano Motors

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *