#MojOpel – foto konkurs za sve vlasnike Opela

Kompanija Opel Srbija je u čast slavlja izuzetnog proizvodnog dostignuća – više od 500 miliona vozila isporučenih širom sveta – organizovala takmičenje za sve vlasnike Opel vozila u Srbiji – #MojOpel. Ukoliko volite da fotografišete i u slučaju da volite Opel automobile, fotografisanje je prilika i da učestvujete na foto konkursu na kome možete da osvojite servis za svog ljubimca i druge vredne nagrade.

U konkurenciju za vredne nagrade ulaze samo fotografije vozila koja su predhodno registrovana na www.myopel.rs portalu sa izabranim dilerom. Svako ko postavi fotografiju svog ljubimca putem Instagram i Twitter kanala na temu “MojOpel” sa obaveznim hashtagovima #MojOpel i #OpelSrbija učestvuje u konkursu. Automobil koji se postuje MORA biti registrovan na myopel.rs portaluwww.myopel.rs sa izabranim dilerom, a profili učesnika na društvenim mrežama moraju biti javni (public) inače predlog neće biti vidljiv, a samim tim neće ući u konkurs. Konkurs traje do 5. juna. Ime pobednika, kao i imena 20 nagrađenih, Opel će objaviti na društvenim mrežama do 05.07.2015.

Opel-Astra-GTC-273705-medium

Opšta pravila konkursa nalaze se na ovom linku.

Dragan Nenadović, direktor Opela naglasio da je kompanija želela da uradi nešto više za sve svoje verne kupce i vozače: „Ovaj veliki jubilej činio se kao idealna prilika da uradimo nešto za sve vlasnike Opela u našoj zemlji. Ovo je prilika za sve fanove Opela da osvoje neku od vrednih nagrada, pa i servis u Opel ovlašćenom dilerstvu. Ovo je naš način da našim kupcima kažemo hvala za lojalnost i poverenje.”

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *