HONDA CR-V BLACK&WHITE EDITION

Honda Srbija je za kupce, koji traže specifičan stil, pripremila specijalnu ediciju modela CR-V, i to u crnoj i beloj boji.  Obe verzije ovog popularnog SUV modela odišu stilskom elegancijom  i sportskim  duhom prepoznatljivim za Honda brend.

CR-V Black edition, pored već bogate standardne opreme Comfort, Elegance, Lifestyle ili Executive paketa, uključuje i sportsku prednju masku, oplatu prednjeg i zadnjeg branika, krovni spojler sa integrisanim stop svetlom, bočne pragove i alu felne 18“,  sve u crnoj boji.

800x600-03


CR-V White edition, pored boje automobila, razlikuje se u dizajnu prednje maske i Silver alu felnama 18“,  a takođe uključuje oplatu prednjeg i zadnjeg branika, krovni spojler sa integrisanim stop svetlom u beloj boji i bočne pragove.

800x600-07

Upečatljiv i drugačiji dizajn glavna je odlika Black&White edicije, dok se ispod haube nalaze dobro poznati 2.0 benzinski i 2.2 dizel motori.

Specijalna ponuda važi za malu količinu vozila sa lagera.

Inovativni tehnički i tehnološki sistemi glavni su aduti Honde koji su brend pozicionirali kao alternativni premijum. Pouzdanost, praktičnost, udobnost,  ekonomičnost, uz zadržane sportske vozne performanse, a malu emisiju štetnih gasova, samo je deo niza karakteristika  koje definiše Honda automobile.

1200x628-06

Modeli iz Black&White edicije se nalaze izloženi u Honda salonu na Novom Beogradu i dostupni su za kupovinu odmah.  Pozivamo sve zainteresovane da posete prodajni salon i testiraju modele. Test vožnju je moguće zakazati na brojeve 011/2010 971, 2010 919 i 2010 914 i putem sajta www.honda-srbija.rs

Podsećamo da Honda Srbija nudi i opciju kupovine automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate i razne modele finansiranja.

 

Fotografije: Ivan Miladinović
Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *