Nagradni konkurs „CITROËN Memorija“

Kompanija AVTONOVA KAB d.o.o., novi ekskluzivni uvoznik Citroën vozila za teritoriju Srbije i Crne Gore, organizovala je nagradni konkurs za sve ljubitelje modela C3 i C4.

Za sve one koji sanjaju da voze Citroën C3, pruža se jedinstvena prilika da provedeu predivan vikend vozeći novi Citroën C3 i to još sa punim rezervoarom goriva.

Pozivamo vas da učestvujete u velikoj igri, osmišljenoj da zabavi i nagradi sve kojima je Citroën u srcu. Na zvaničnoj Citroën Srbija Facebook stranici https://www.facebook.com/Citroen.Srbija/app_141649019368181 čeka vas igra brzine i memorije. Takmičenje se odvija u 24 polja, a vaše je da sastavite ona koja se slažu u zadatom vremenskom roku. Ukoliko pozovete i prijatelje da učestvuju nećete zažaliti, oni će vam svojim učestvovanjem doneti bonus poene. Imena dobitnika biće objavljena najkasnije do 05.08.2014. a moći ćete da ih vidite pored Facebook stranice i na sajtu Citroën Srbija.

citroen_memorija_c3

Igra traje sedam dana, a već su postavljena trenutno najbolja vremena. Preteknite ih i osvojite nezaboravni poklon – vikend sa novim modelom Citroën-a C3, ili osvojite neki od utešnih poklona: Citroën sportsku putnu torbu ili jedinstvenog Citroën miša za vaš računar. Posetite i lajkujte Citroën Srbija Facebook fun page  https://www.facebook.com/Citroen.Srbija  i uživaćete u stalnim novitetima i iznenađenjima iz Citroën-a.

U drugoj fazi igre, najbolji igrači imaće priliku da osvoje jednu od nagrada:

1) Vikend test vožnju sa Citroën C4 sa punim rezervoarom
2) Brendiranu Citroën sportsku torbu za putovanja i
3) Brendiran i unikatno stilizovan kompjuterski miš Citroën-a.

citroen_memorija_c4

Pročitajte pravila igre i takmičite se na sledećem linku http://on.fb.me/WATYZu najkasnije do 05.08.2014 godina u 16.00 časova.

I ne zaboravite da pozovete vaše prijatelje da se priključe i da vam donesu dodatne poene.

 

Citroën Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *