Najbolja italijanska kafa na svim OMV VIVA benzinskim stanicama

Vozači od sada mogu da uživaju u savršenoj usluzi na svim OMV VIVA benzinskim stanicama uz novi doživljaj kafe: najfinija nova italijanska VIVA CAFE pruža najbolji doživljaj kafe na OMV VIVA benzinskim stanicama.

Najbolji doživljaj kafe na OMV VIVA

„Udobnost i zadovoljstvo su ključni za ispunjenje zahteva vozača. Moramo da nastavimo sa razvojem naših proizvoda i pružanjem ponude vrhunskog nivoa usluge i najboljeg doživljaja kafe potrošačima, rekao je viši potpredsednik Maloprodajnog sektora u OMV Klaus Jirgen Šnajder (Klaus Jürgen Schneider). „Moderan korisnik kafe je zahtevan, sa izrazitim osećajem šta predstavlja kvalitetnu kafu i uživa u atraktivnom ambijentu kafea. Dobra šoljica kafe simboliše trenutak zadovoljstva u svakodnevnom životu – i mi u OMV VIVA pridajemo poseban značaj tim trenucima koji nas prate tokom celog dana. Svakoga dana, uslužimo oko 1,3 miliona potrošača na oko 1400 OMV stanica u devet zemalja. Svake godine se kod nas popije 30 miliona šoljica kafe. Zbog toga smo godinama ulagali u kvalitet VIVA kafe kako bi potrošačima uvek obezbedili najbolju kafu i idealnu atmosferu za konzumiranje kafe“, objašnjava Klaus Jirgen Šnajder.

Nova: italijanska pržena

Novi brend VIVA CAFE potiče iz renomirane pržionice kafe Gimoka u okolini jezera Komo u Italiji. Posebno odabrane bariste i VIVA CAFE tim su tokom pola godine zajednički radili na novoj VIVA CAFE mešavini. Rezultat je VIVA CAFE zasnovana na najboljoj prženoj italijanskoj kafi. Najbolja zrna kafe pažljivo su pržena kako bi stvorila jedinstvenu i uravnoteženu aromu sa najboljom penom.

Menadžer za istraživanje i razvoj i kvalitet u kompaniji Gimoka Alberto Pipan je ovom prilikom izjavio: „Poslednjih nekoliko meseci su bili izazovni za sve nas jer smo usavršavali detalje i nijanse u razvoju ukusa i pene kafe koju sada možemo da ponudimo. Svi smo veoma ponosni na krajnji rezultat – ukus naše nove VIVA CAFE je svakako impresionirao naše potrošače i partnere benzinskih stanica kada su ih prvi put isprobali“.

Širok izbor iz asortimana i stalni trening VIVA CAFE tima.

Nova VIVA CAFE je dostupna isključivo na OMV VIVA stanicama. VIVA CAFE tim brižljivo sprema uvek sveže ukusne specijalne kafe: esspresso, cappuccino, latte macchiato. Naravno, sve kafe su dostupne i u varijanti za poneti.
„Naši VIVA CAFE eksperti razumeju značaj korišćenja pravog podešavanja na aparatu za kafu, tačne temperature i prave pripreme mlečne pene. Svi zaposleni u VIVA CAFE timu prolaze sveobuhvatni trening kako bi se svakodnevno potrošačima osigurao najviši kvalitet služenja naše specijalne kafe. Na ovaj način možemo da garantujemo da će novi VIVA CAFE doživljaj oduševiti potrošače i pružiti jednostavno optimalno iskustvo pijenja kafe“, naglašava direktor odseka za upravljanje poslovanjem nenaftnog sektora u OMV Srbija Bojana Aleksić.

Novi pristup komunikacijama i oglašavanju

Uvođenje VIVA CAFE prati i nova kampanja u oglašavanju koja upečatljivim dizajnom predstavlja svet VIVA CAFE. Središte kampanje je na VIVA brendu, konzistentno predstavljena ponudom proizvoda i fotografijama modernog sveta pijenja kafe.

Uvođenje VIVA CAFE predstavlja korak ka daljem razvoju vodeće uloge OMV VIVA u kvalitetnoj ponudi na tržištu benzinskih stanica – u skladu sa potrebama mnogih potrošača ljubitelja kafe i onih koji vole svakodnevno da posećuju naše stanice i uživaju u šoljici kafe.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno
učešće od 10% u Srbiji. OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

O VIVA
Od 1994. OMV stanice za snabdevanje ljudi i goriva nude svojim klijentima više od goriva. Prodavnica, gastronomski
sektor, kao i deo ponude usluga na OMV stanicama su se neprekidno širile u skladu sa željama i potrebama korisnika. VIVA je ustanovila novu kulturu na benzinskim stanicama što posetu benzinskoj stanici predstavlja kao prijatan odmor od svakodnevnog užurbanog tempa i karakteriše je ambijent visokog kvaliteta, asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta i osoblje orijentisano ka pružanju kvalitetne usluge.

 

OMV Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *