Nova prilika za OMV potrošače da osvoje Audi A3

Potrošači će ovog leta imati priliku da kupovinom na OMV benzinskim stanicama širom Srbije osvoje vrednu nagradu: automobil Audi A3 Limousine 1.4 TFSI. Pravila Letnje nagradne igre, osvoji Audi A3 su jednostavna i do mogućnosti za osvajanje neke od nagrada se stiže vrlo lako: sa potrošenih RSD 2.000 za bilo koju kupovinu na OMV benzinskim stanicama.

Nagradna igra startuje u ponedeljak, 1. juna i traje do 29. juna. Izvlačenje glavne nagrade će se održati 30. juna 2015. u 12 časova. Pored glavne nagrade, još 33 srećnih učesnika osvojiće vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000.

Sa svakom kupovinom goriva ili proizvoda i usluga na OMV benzinskim stanicama u vrednosti od RSD 1.000 dobija se jedan pečat. Svi potrošači koji žele da učestvuju u nagradnoj igri treba da prilože karticu koja na sebi ima dva pečata, zajedno sa Kopijama br.1 fiskalnog računa. Popunjenu karticu sa traženim podacima treba ubaciti u kutiju koja se za tu namenu nalazi na svakoj benzinskoj stanici. Rok za dostavljanje popunjenih kupona je 29. jun 2015. u 00:00 h. Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od 34 nagrade, moguće je dostaviti neograničen broj uredno popunjenih kupona u skladu sa Pravilima nagradne igre.

omv nagradna igra

Veliko izvlačenje dobitnika će se održati 30. juna u podne, kada će osim glavne nagrade biti izvučene još 33 nagrade, vaučeri za gorivo u vrednosti od RSD 10.000. Svaki potrošač koji kompletira kupon stiče pravo da učestvuje u nagradnoj igri i automatski, bez ikakvog uslova, dobija Formular za učešće i Save&Drive karticu. Učešćem u Save&Drive programu OMV potrošači imaju priliku da ostvare popust na kupovinu bilo koje vrste goriva.

Kupovinom svih vrsta goriva moguće je ući u konkurenciju za glavnu nagradu, međutim OMV Srbija kao i obično za najbolji doživljaj u vožnji preporučuje MaxxMotion premijum goriva, čije promotivno lice je Miloš Pavlović poznati vozač i evropski i svetski šampion u kategoriji Lamborgini Super Trofeo za 2014. godinu.

Glavna nagrada Audi A3 Limousine 1.4 TFSI, jedinstvenog je dizajna nemačkog proizvođača automobila kojim je istaknut njegov sportski karakter, a njegova dinamika je ubedljiva u svakoj vožnji. A3 predstavlja tipičan Audi, koji je opet sa mnogim karakteristikama drugačiji i inovativniji od svojih prethodnika.

Dodatne informacije moguće je dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na www.omv.rs

 

OMV Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *