Novi identitet: Alfa Romeo F1 tim ORLEN

Novi identitet za početak nove ere Formule 1: to je ono što Alfa Romeo F1 tim ORLEN predstavlja, u vidu novog imena tima i logotipa, dok završava svoje pripreme za sezonu 2022. Novi identitet brenda je zvanično aktiviran i biće prvi put viđen na delu na prvom predsezonskom testu u Barseloni, krajem sledećeg meseca.

Lansiranje ažuriranog imena predstavlja novi pristup za ekipu, baš kao što sport ulazi u hrabru novu eru sa svojim novim propisima, dok u isto vreme čuva veze sa skorijom prošlošću: to je identitet koji prenosi snažnu posvećenost brenda Alfa Romeo, koja ostaje u dugoročnoj vezi sa timom i nastavlja da gura tim napred.

Dodavanje „F1 tim“ imenu je posebna značka časti za Alfa Romeo F1 tim ORLEN: ona predstavlja uključivanje u jedan od najekskluzivnijih klubova na svetu, jednu od samo deset jedinica u svetu koje imaju pravo da koriste ovaj prestižni simbol. Takođe odražava snažan trkački DNK Saubera i Alfa Romea, kao i istoriju koju ovi brendovi oličavaju.

Promene će se takođe odraziti na naziv šasije koji je zvanično dostavljen FIA; Alfa Romeo Racing će se promeniti u Alfa Romeo, što je dalje usklađivanje tima sa jednom od značajno istorijkih marki u svetu moto sporta.

Žan Filip Imparato, izvršni direktor kompanije Alfa Romeo: „Za nas je dodavanje reči „F1 tim“ u ime našeg tima veoma značajno i čini nas ponosnim: to je dokaz posvećenosti Alfa Romea najekskluzivnijem takmičenju u moto sportu koje postoji, gde je ovaj brend ispisao neizbrisive stranice u svojoj istoriji. Sa druge strane, predstavlja timski duh kohezije, u kojoj Alfa Romeo namerava da igra vodeću ulogu. Sa ovim novim timom i logotipom, novom, uzbudljivom postavom i novim automobilom spremnim za predstavljanje, spremni smo za uzbudljivu novu sezonu.“

 

FCA Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *