Novi Toyota Aygo i Yaris u prodaji!

Potpuno nova generacija modela Aygo donosi jedinstven i atraktivan dizajn i užitak u vožnji, ali uz novu, zabavniju dimenziju.

Od kultnog novog ‘X’ dizajna prednjeg dela, do čitave lepeze opcija prilagođenih vlasniku, kompletan ‘stajling’ i inženjerske odluke oko novog AYGO-a su osmišljene da budu zabavne.

 

„Moj najveći izazov je bio da stvorim automobil u koji će ljudi da se zaljube“, rekao je David Terai, glavni inženjer novog Aygo-a.

Aygo će se nuditi u više paketa opreme, uz obilje mogućnosti za personalizaciju. Posebna izdanja, kao što si paketi x-wave, x-cite i x-clusive su u jedinstvenim bojama i paketima opreme.

aygo_sos_sub2_tcm540-1316772
Početna cena za osnovni model sa 3 vrata u paketu opreme „X“ iznosi 8.490 evra, čija oprema uključuje klima uređaj, podizače prednjih stakala, centralno zaključavanje, VSC, 6 vazdušnih jastuka, radio uređaj sa dva zvučnika, AUX/USB ulaz, LED dnevna svetla i HAC sistem pomoći pri kretanju uzbrdo kao standard.

Novo izdanje Yarisa, potpuno je osveženo i sa novom i snažnijom pojavom, pretenduje da ojača svoju poziciju u veoma konkurentnom B segmentu. Osim novog izgleda prednje maske i promenjenog zadnjeg dela, unutrašnjost Yarisa odiše kvalitetom, ergonomičnija je i nudi više. U ponudi su nove boje spoljašnjosi kao i više kombinacija boja u unutrašnjosti, koje su u ponudi u novim paketima opreme.

aygo_sos_sub3_tcm540-1316773
Novi Yaris je u ponudi od 9.990 evra, za osnovni model u paketu Luna sa troja vrata. Paket opreme Luna opremljen je klima uređajem, el.podzačeima prednjih stakala, centralnim zaključavanjem, 4 vazdušna jastuka, radio/CD/MP3 sa šest zvučnika, VSC, el.podesivim spoljnim retrovizorima, dnevnim svetlima, ručicom menjača u koži, kao i upravljanjem audio sistemom sa upravljača.

 

Toyota Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *