Opel ADAM prvi u J.D. Power studiji

U najvećoj studiji koja ispituje zadovoljstvo kupaca automobila u Nemačkoj – „Godišnja J.D. Power studiji o pouzdanosti vozila“ (VDS), Opel ADAM je ocenjen najvišom ocenom u kategoriji malih automobila. Opel Insignia je osvojila respektabilno četvrto mesto u srednjoj klasi, dok je Opel Mokka bila bronzana u izuzetno konkurentnom SUV segmentu. J.D. Powerova analiza uključuje 24 proizvođača automobila i 68 modela.

„Naši klijenti i kvalitet naših vozila su naš najviši prioritet“, rekao je Jirgen Keler (Jürgen Keller), izvršni direktor Opelovog sektora prodaje, marketinga i postprodaje u Nemačkoj. „Izvanredni rezultati u ovogodišnjem J.D. Power izveštaju, ne samo što nas ispunjavaju ponosom, već nas motivišu da ostvarujemo sve bolje i bolje rezultate sa svakim novim modelom.“

2016 07 25_ADAM-JDPower-1

Ove godine, J.D. Power je anketirao 15.453 osobe putem interneta u vezi sa automobilom kojeg poseduju. Da bi uzeli učešće u anketi, klijenti moraju imati automobil u vlasništvu najmanje dve godine. Anketa uključuje pitanja u vezi sa kvalitetom, otpornošću, izgledom i tekućim troškovima. Model automobila koji ima najmanji broj prijavljenih problema od strane vlasnika se pozicionira kao pobednik.

Druga dodela nagrada večeri: „Auto-Test Winners 2016“

2016 07 25_ADAM-JDPower-2

Tokom J.D. Powerove dodele priznanja, Auto-Test, najveći evropski vodič za kupovinu automobila, održao je ceremoniju dodele nagrade u okviru „Auto-Test Winners 2016“. Opel Insignia 1.6 CDTI je osvojila prvo mesto u D segmentu po kriterijumu odnosa uloženog i dobijenog (potrošnja goriva u NEDC ciklusu 3,8-4,1 litar na 100 kilometara i 99-109 g/km CO2). Rezultati J.D. Power studije i Auto-Test Winnersa se objavljuju zajedno od 2008. godine.

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *