Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali ugovor o sponzorstvu

Kompanija Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali su ugovor o sponzorstvu, koji Savezu obezbeđuje kontingent automobila za potrebe Saveza. Svečanim potpisivanjem ugovora, koje je objavljeno 20. marta 2015. godine, na štandu Opela u Hali 4 Beogradskog sajma, kompanija Opel Srbija i Košarkaški savez Srbije označili su početak dvogodišnje poslovno-tehničke saradnje.

Ugovorom je, između ostalog, predviđeno da Opel automobili u narednom periodu budu zvanična vozila Košarkaškog saveza Srbije.

Generalni direktor kompanije Opel, gospodin Dragan Nenadović je ključeve prvih automobila uručio predsedniku Košarkaškog saveza Srbije, gospodinu Draganu Đilasu na konferencije za novinare održanoj tim povodom.

_MG_0915

„Izuzetna nam je čast što smo postali partneri sa Košarkaškim savezom Srbije. Poznato je da je košarka jedan od vodećih sportova u Srbiji, a s obzirom na to da je i Opel među vodećim brendovima na domaćem tržištu, do timske igre i naše saradnje došlo je prirodno.

_MG_0927

Nadamo se da će naši automobili na posredan način pomoći našim reprezentacijama na putu do uspeha” tom prilikom je rekao generalni direktor Opela u Srbiji, Dragan Nenadović.

“Siguran sam da je ovo odličan poslovni potez od obostranog interesa, a nama je veoma važno što za partnera imamo jedno slavno automobilsko ime“, izjavio je predsednik KSS, gospodin Dragan Đilas. Predstavnici Opela i KSS-a najavili su i druge oblike poslovno-tehničke saradnje, prvenstveno promotivnog karaktera.

_MG_0942

Kompanija Opel tradicionalno podržava razvoj profesionalnog i rekreativnog sporta. Na globalnom nivou, posvećenost sportu i zdravom načinu života potvrđena je kroz sponzorstva timova kao što su Borussia Dortmund i Bayer 04 Leverkusen, a u Srbiji kroz podršku rekreativnom sportu, sportskim klubovima i sada potpisivanjem ugovora sa Košarkaškim savezom Srbije.

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *