Peugeot brend na 52. Međunarodnom salonu automobila

Ponosni lav je predstavio svoju vrhunsku gamu automobila na svom luksuznom štandu. Počasno mesto u Hali 1 na međunarodnom sajmu u Beogradu, imala je gama Peugeot-ovih modela, koja je najmlađa gama francuskog proizvođača do sada.

Premijere gradskog automobila Peugeot-a 108, moćnog i impresivnog 308 GT kao i neodoljivog Peugeot-a 308 SW, začinila je predivna atmosfera harizmatičnih hostesa. Pored ovih noviteta za srpsko tržište, posetioci će imati priliku da pogledaju i izaberu između Peugeot-a 208, 308, 508, 508 RXH, porodičnog automobila 301, kao i među fascinantnih i kompaktnih krosovera Peugeot-a 2008 i 3008.

IMG_8825

Za ovu priliku, uvoznik je obezbedio test vozila, koja se nalaz ispred Hale 1, gde potencijalni klijenti mogu odmah testirati vozila i uveriti se da besprekoran kvalitet Peugeot-ovih vozila je samo početna tačka gde se rađaju prave emocije zadovoljstva.

IMG_6050

„Mi u Srbiji smo sigurno najponosniji sto je Peugeot baš u Novaku Đokoviću prepoznao sve ono sto karakteriše i naš Brend – efikasnost, snagu, kreativnost i emociju. Kada u svom timu imate najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića i Peugeot 308 evropski automobil 2014. godine, sasvim je prirodno da je i nama, kompaniji Euroimpex Autogrup kao ekskluzivnom uvozniku Peugeot vozila za Srbiju i Crnu Goru, cilj da budemo u samom vrhu.

Kao uvoznici prestižnog Brenda vodimo se idejom da naši kupci nisu tu zbog naših automobila, već da su naši automobili tu zbog naših kupaca.

_MG_9643

Mi smo uvek na usluzi potencijalnih klijenata, pa pored predivnih izloženih modela, 5 godišnje garancije i test vozila koje su na raspolaganju, pobrinuli smo se da obezbedimo i finansijske uslove bez skrivenih elemenata koje se ne mogu odbiti. Ali, kako bi zadovoljstvo bilo što veće, za naše klijente smo obezbedili i lager vozila, za isporuku odmah nakon sajamskih dana.” – izjavio je g-din Nemanja Živojnović, Marketing direktor za Srbiju i Crnu Goru.

 

Peugeot Srbija (Euroimpex Autogrup)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *