Kompanija Delta Motors na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Uprkos konstantnom trendu pada prodaje novih vozila na tržištu Srbije u poslednjih nekoliko godine, kao i poplavama koje su zadesile Srbiju u maju 2014. godine, kompanija Delta Motors uspela je da zadrži nivo prodaje iz 2013. godine.

Generalni direktor kompanije Delta Motors, Nemanja Lazić, ističe da je sa profesionalnim timom mladih menadžera, visokom motivisanošću svih zaposlenih i kvalitetnom uslugom, kompanija Delta Motors spremno dočekala 2015. godinu u kojoj se očekuju značajniji rezultati u prodaji u odnosu na prethodni period.

IMG_6630

Kompanija Delta Motors će na 52. Međunarodnom salonu automobila, koji se održava na Beogradskom sajmu, od 20. do 29. marta 2015. godine, kao i prethodnih godina predstaviti aktuelne modele BMW i MINI automobila, a posebnu pažnju posetilaca će svakako privući premijerno predstavljanje novih modela BMW Serije 1 i BMW X5 M, kao i poslednja generacija MINI-ja sa 5 vrata.

IMG_6681

Pored istaknutih modela, novi BMW Serije 1 i BMW X5 M, koji će Srbiji biti premijerno predstavljeni odmah nakon salona automobila u Ženevi, posetioci će moći da se bliže upoznaju sa nedavno predstavljenim BMW modelima Serije 2 Active Tourer i novom generacijom sportskog terenca X6. Pored popularnih modela X3, X4 i X6. Biće izloženi i aktuelni modeli BMW serije 3 i serije 5, za koje već od februara ove godine važe posebni sajamski uslovi koje će biti aktuelni do 31. marta 2015. godine.

IMG_6793

Sa skoro dva miliona prodatih primeraka u poslednjih deset godina, novi model BMW serije 1 sa 3 i 5 vrata u odnosu na svog prethodnika ima velikih promena u dizajnu eksterijera sa akcentom na svetlosnim grupama. Takodje, velike promene su vidljive i u dizajnu unutrašnjosti te ovaj model stvara osećaj vožnje u nekoj od viših klasa BMW modela. BMW serije 1 je pionir u efikasnosti u kompakt segmentu, a sa novom paletom BMW Twinpower turbo trocilindričnih motora je ponovo to i dokazao.

IMG_6826

Visoke performanse ne karakterišu samo jak agregat i maksimalna brzina, one predstavljaju savršeno precizan rad svih komponenti vozila koji rezultira maksimalnim preformansama, agilnošću i sigurnošću pri vožnji. Baš ove karakteristike poseduje BMW X5 M, koji pored impresivnog izgleda nudi i maksimalno uživanje u vožnji.

IMG_8823

Poštovaoci MINI automobila imaće priliku da prvi put na Begradskom salonu automoblia vide novi MINI sa 5 vrata. Ovaj automobil je zasnovan na novoj generaciji MINI „hatch“ vozila sa 3 vrata. Uvođenjem dodatnog para vrata, kao i povećanjem međuosovinskog rastojanja, MINI sa 5 vrata dobio je i prostor za znatno veći prtljažnik. Izraženo u brojevima, MINI sa 5 vrata duži je od standarnog modela za 161 mm, dok je međuosovinsko rastojanje veće za 72 mm. Pored ovog noviteta, na štandu kompanije Delta Motors biće izloženi modeli MINI One, MINI Cooper S, kao i model MINI Countryman Cooper SD All4 sa pogonom na 4 točka. Važno je pomenuti da je sa modelom Countryman, fabrički tim Minija, MINI ALL4 racing, 2015. godine četvrti put za redom odneo pobedu na najzahtevnijem svetskom reliju „Dakar“ i time dokazao pouzdanost i izdržljivost u najzahtevnijim uslovima.

_MG_8695

Nastupom na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu javnosti će biti predstavljeni samo deo noviteta za tekuću godinu. Pored lansiranja nove Serije 1 u 2015. godini nas očekuje restilizovani model BMW Serije 3 sedan i potpuno novi modeli BMW X1 i BMW Serije 7.

Vođena uspešnim rezultatima iz prethodne godine, kompanija Delta Motors zadala je sebi ambiciozne ciljeve koje će nastoji da ostvari uprkos potencijalnim tržišnim preprekama i poteškoćama. Detaljnim planom poslovanja, velikim angažovanjem i zalaganjem zaposlenih, kao i marljivom brigom o potrebama svojih klijenata, kompanija će se truditi da učvrsti svoju poziciju u premijum segmentu na teritoriji Republike Srbije i da 2015. godinu završi uz zavidne rezultate.

_MG_8697

Za sve zainteresovane kupce kompanija Delta Motors je za sva vozila izložena na sajmu kao i za vozila koja se nalaze na lageru pripremila specijalne sajamske uslove kupovine. Posebne pogodnosti važiće za uslove finansiranja preko BMW financial services, kao i za kasko osiguranje, a specijalan akcenat biće stavljen na ponudu zamene vozila po principu staro za novo u okviru sektora korišćenih vozila, BMW premium selection. Aktuelni modeli serije 3 su vec dostupni po akcijskoj ceni već od 24.990 evra, dok modeli serije 5 uključuju poklon paket opreme u vrednosti od preko 5.000 evra. Sve zaintersovane kupce očekuju i 4 poznata BMW benefita: 4 godine garancije, 4 godine besplatnog redovnog održavanja, otkup vozila po principu staro za novo i premijum finansiranje.

 

Delta Motors PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *