Opel Mokka X i Opel GT Concept proslavljaju svoje premijere u Ženevi

Opel je pripremio dve svetske premijere za 86. Međunarodni salon automobila u Ženevi – kompaktni SUV Mokka X i futuristički sportski model, GT Concept. Kao i obično, salon (čija su vrata otvorena za publiku od 3. do 13. marta), započinje sa dva novinarska dana. Šef Opel grupe, dr Karl-Tomas Nojman i njegov tim u skladu sa tradicijom pozivaju sve novinare na Opelovu konferenciju za štampu, 1. marta u 11.00h na štandu 2231, u hali 2.

Pored ženevskih debitanata  Mokke X i GT Concepta, kompletna Astrina porodica će biti izložena na Opelovom Štandu. Astra u Ženevu premijerno dolazi  sa potpuno novim Opelovim twin-turbo dizel motorom. U kombinaciji sa start/stop funkcijom, šestostepenom manuelnom transmisijom i pneumaticima niskog koeficijenta otpora pri kotrljanju, Astra sa 1.6 BiTurbo CDTI (118 kW/160 ks) agregatom troši samo 4,1 litar goriva na 100 pređenih kilometara (109 grama CO2 po kilometru). Nova trkačka Astra TCR sa 330 ks će obezbediti dodatno uzbuđenje na štandu, za sve ljubitelje automobilizma.

Mokka X

„Naše ženevske zvezde jasno demonstriraju gde se Opel nalazi danas. GT Concept pokazuje da smo inovativni i da imamo jasnu viziju što se budućnosti tiče. Nova Astra i nova Mokka X pokazuju da mi imamo sluha za naše kupce, te da ih stavljamo u sam centar svega što radimo, kreirajući automobile koji su u isto vreme poželjni i priuštivi. Astra TCR je dokaz da smo se okrenuli našem sportskom nasleđu sa svim njegovim emocionalnim konotacijama“, rekao je šef Opel grupe, dr Karl-Tomas Nojman.

Opel će takođe obezbediti livestream prenos konferencije za sve one koji neće moći da dođu na stand.

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *