Opel servisna akcija – preko myopel.rs portala do uštede od 2000 dinara

Kako bi pripremili svoje vozilo za nadolazeće leto i pritom izbegli moguće probleme na putovanjima tokom cele godine kompanija Opel je za sve vlasnike vozila ovog brenda pripremila posebne pogodnosti i akcije koje mogu da iskoriste kod svog servisnog partnera.

Kompanija Opel pripremila je i specijalnu akciju – 2000 dinara popusta na originalne Opel delove za sve one koji do kraja meseca preko www.myopel.rs portala zakažu redovan servis svog vozila. Popust se može iskoristiti jednom. Ukoliko je vrednost dela manja od RSD 2,000, bonus važi do vrednosti dela. Popust se takođe može dodati na postojeće popuste od strane servisera, ukoliko ih ima, kao što je na primer program 4+ za vozila starija od 4 godine.

Svi vlasnici Opel vozila u prilici su i da iskoristite i ostale prednosti myOpel sveta kao što su:

  • Onlajn zahtev za servisiranje: zakazivanje servisa putem interneta.
  • Lokator dilera: izbor najbližeg dilera i/ili dilera koji nudi sve što je potrebno.
  • Profil Vašeg Opela: sadrži bitne podatke o automobilu kao i servisnu istoriju.
  • Podsetnik na servis
  • Bilten sa vestima i ponudama iz Opela.
  • Personalizovane ponude za svakog klijenta

Opel-Cascada-282243-medium

Pored svih usluga koje klijenti dobijaju u Opelovim servisima, na portalu postoje i neke fantastične opcije koje će pomoći da Opelovi vozači jos više uživaju u svom automobilu. “Na primer, unosom broja šasije i izborom željenog dilera, možemo dati individualne ponude i obavestenja o zanimljivim Opelovim promocijama u blizini mesta stanovanja.”, naglasio je Dejan Arsić, Opel menadžer za postprodaju.

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *