Peugeot i Roland Garros – 32 godine partnerstva i savršena ponuda

Zvanični partner prestižnog turnira u Parizu u poslednje 32 godine, za ovogodišnji turnir je obezbedio preko 200 vozila koja će biti na raspolaganju igračima, sudijama i publici u periodu od 16. maja do 5. juna. Na raspolaganju će biti modeli 2008, 308 GTi, novi Peugeot Traveller, 508 i 5008. Ove kao i prethodnih osam godina program “Road to Roland-Garros” će svim gledaocima pružiti dodatnu zabavu kroz niz intervjua sa najpoznatijim svetskim igračima tokom vožnje do teniskih terena.

Pre tačno 27 godina Peugeot je po prvi put napravio specijalnu seriju modela 205 i 405 sa oznakom Roland Garros, pa je tu tradiciju nastavio i ove godine sa promocijom modela 208.

PEUGEOT_208_2016_001_FR

Jedini proizvodjač automobila koji u svojoj gami ima vozila, skutere i bicikle , ove godine je proširio svoje prisustvo u svetu tenisa potpisivanjem ugovora sa ATP Worl Tour-om i dobio status Platinum partnera.

PEUGEOT_208_2016_012_FR

Kompanija Euroimpex autogroup , ekskluzivni uvoznik Peugeot vozila za Srbiju i Crnu Goru, potpisala je ugovor o sponzorstvu prenosa sa RTS-om sa željom da ove godine omogući svim gledaocima u Srbiji da uživaju u uspesima Peugeot ambasadora i svetskog broja jedan Novaka Đokovića, kao i drugih igrača iz Srbije.

PEUGEOT_208_2016_018_FR

Samo tokom trajanja turnira svi potencijalni kupci mogu da iskoriste savršene uslove kupovine za Peugeot modele , a očekuju ih i specijalni pokloni. Više informacija o aktuelnoj ponudi klijenti mogu dobiti u salonima ovlašćenih dilera širom zemlje.

 

Peugeot Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *