Peugeot I Teniski savez Srbije potpisali sponzorski ugovor

U prostorijama press-centra SC Tašmajdan danas je potpisan ugovor o sponzorstvu između kompanije Euroimpex autogroup, ekskluzivnog uvoznika Peugeot proizvoda za Srbiju I Crnu Goru I Teniskog saveza Srbije. U ime Teniskog saveza ugovor je potpisao predsednik Mirko Petrović, a ispred Peugeota direktor Dragan Korpivica.

“Potpisivanje ugovora sa ovako renomiranim proizvođačem automobila koji u svojoj gami ima modele koji su nosioci titule “Automobil godine“ svakako će mnogo značiti našem savezu i svim selekcijama u ostvarivanju još boljih rezultata” , istakao je između ostalog Mirko Petrović. Dragan Koprivica je istakao da će našim najboljim teniserima na raspolaganju biti i najnoviji model Peugeot Traveller kao i svi drugi do sada javnosti dobro poznati modeli koji iz dana u dan osvajaju simpatije klijenata širom zemlje i beleže sve bolje rezultate u prodaji.

TSS & PEUGEOT_04

Imajući u vidu dosadašnju podršku koju Peugeot pruža teniskom sportu širom planete, potpisivanje ovog ugovora je logičan nastavak u realizaciji globalne strategije I snažna podrška najpopularnijem individualnom sportu u Srbiji. U naredne tri godine Peugeot vozila će biti na raspolaganju članovima Dejvis I Fed kup timova ali isto tako I članovima mlađih kategorija kojima je podrška najpotrebnija.

Francuski proizvođač automobila je već više od dvadeset godina zvanični prevoznik svih učesnika najprestižnijeg teniskog turnira “Roland Garos”, čime je I počela podrška Peugeota teniskom sportu.

U januaru 2014. godine najbolji igrač sveta Novak Đoković je postao ambasador Peugeot brenda, kada je proizvođač automobila po prvi put promenio svoju strategiju imajući u vidu da do tada nije bila praksa da se sa ovako zvučnim imenima iz sporta potpisuju ugovori, ali su Novakova planetarna popularnost I sve vrednosti koje on predstvalja bili više nego dovoljni da se odluče za ovakav potez.

 

Peugeot Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *