Popust od 3000 evra na Isuzu D-MAX uz poklon-vaučer za dodatnu opremu u vrednosti od 1000 evra!

Ovlašćeni prodavac i serviser za vozila marke ISUZU, firma TRIO Motors iz Novog Sada, pokreće specijalnu jesenju prodajnu akciju za vozila sa lagera, koja startuje od 1. novembra i traje sve do kraja godine. Tokom trajanja akcije, pikap modeli D-MAX koji se trenutno nalaze na lageru biće dostupni po specijalnoj sajamskoj ceni, nižoj i do 3000 evra u odnosu na regularnu, a kao dodatnu pogodnost, TRIO Motors poklanja i vaučer u iznosu od 1000 evra pri odabiru mnogobrojne dodatne opreme za pomenuti pikap model (poklopac tovarnog prostora, kuka, vitlo, snorkel, bočni pragovi, bull-bar, roll-bar i još mnogo toga).

Tako će najskuplja verzija sa pet sedišta, Isuzu D-MAX Crew Cab, u najluksuznijoj opremi Quasar, koja podrazumeva kožna grejana sedišta, automatski menjač, automatski klima uređaj, DVD uređaj sa navigacijom, tempomat, kameru za vožnju unazad, itd. biti dostupna po ceni od samo 29.700 evra (+PDV).

S druge strane, kupcima kojima je najbitnija veličina tovarnog prostora (dužina od 2,3 metara), idealna će biti verzija D-MAX Single Cab u paketu opreme Satellite, koja je opremljena klima-uređajem, 4WD pogonom, ima nosivost od preko 1000 kilograma i može da vuče prikolicu ukupne mase do 3,5 tona, a dostupna je po ceni od samo 20.900 evra (+PDV).

d-max_single_satellite_01

Uz kupovinu vozila na akciji, moguće je iskoristiti i pomenuti poklon-vaučer od 1000 evra za dodatnu opremu koja se nudi, a TRIO Motors će kupcima u svom servisu besplatno ugraditi sve odabrane delove. Drugim rečima, kupac Isuzu D-MAX pikapa će moći, uz vozilo, praktično besplatno da dobije nešto od opreme, čija je cena u okviru 1000 evra, odnosno da mu se za 1000 evra umanji iznos dodatne opreme koja prelazi vrednost poklon-vaučera.

d-max_crew_quasar_04

Od mnogobrojne dodatne opreme za model D-MAX izdvajamo: prednji bull-bar (490 evra + PDV), roll-bar (660 evra + PDV), bočne pragove (490 evra + PDV), plastičnu oblogu tovarnog prostora (250 evra + PDV), kuku za vuču (340 evra + PDV), poklopac tovarnog prostora, tzv. canopy (1660 evra + PDV), itd.

Podsetimo, garancija na Isuzu D-MAX iznosi 3 godine ili 100.000 pređenih kilometara, dok je garantni rok na karoseriju 12 godina. Požurite, jer su količine vozila ograničene! Više informacija na www.isuzu.co.rs ili na 021/639-8510 i 065/34-999-00.

 

Trio Motors / Isuzu PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *