Predstavljena nova Mercedes-Benz E-Klasa

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, promovisala je 05. aprila potpuno novu Mercedes-Benz E-Klasu. Brend Mercedes-Benz predstavlja težnju da se ponudi „najbolje!“ u pogledu proizvoda, tehnologije i usluga.

U kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency spektakularno je kroz interaktivnu prezentaciju predstavljena glavna zvezda večeri, 10-ta generacija Mercedes-Benz E-Klase. Tokom obraćanja Rolf-Juergen Seyerle, generalni direktor kompanije Star Import posebno je istakao da 2016. godina ima izuzetan značaj za Mercedes-Benz: „Ove godine slavimo 20 godina uspešnog poslovanja Srbiji“. Ovom prilikom, g. Seyerle je naglasio da nova generacija jednog od najznačajnijeg modela u Mercedes-Benz portfoliju, nova E-Klasa po prvi put donosi brojne sigurnosne sisteme: „E-Klasa sa inovativnim sistemima za asistenciju prevazilazi i S-Klasu. Siguran sam da će kupci nove E-Klase uživati u višem nivou udobnosti i luksuza“.

Prezentaciji su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz poslovnog sveta, javnog života i sveta umetnosti koji su posle oficijalnog dela uživale u koktelu tokom večeri. Kako i zaslužuje, nova E-Klasa je predstavljena umetničkim performansom koji je očarao sve prisutne. Inovacije ovog savršenog modela oslikane su kroz koncept vešto osmišljenih dinamičkih prikaza. Iako je sve vreme stajala u mestu, E-Klasa je pred očima gostiju „proputovala“ kroz gradove i bez daha ostavila sve posetioce posebno kada je vizuelno nestajala sa scene i menjala boje.

Mercedes-Benz pravi veliki korak u budućnost uz novu E-Klasu. Limuzina biznis klase desete generacije ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, progresivnog dizajna i kvalitetnog, ekskluzivnog enterijera. Nova E-Klasa takođe predstavlja svetsku premijeru mnogobrojnih tehnoloških inovacija. One omogućavaju, između ostalog, novi nivo udobne i bezbedne vožnje, kao i nove mogućnosti pomoći vozaču. Vozilo je opremljeno kontrolnim, informativnim i zabavnim sistemima koji pružaju potpuno novo iskustvo. Za primer je i potpuno novi dizel-motor, razvijen kako bi postigao nove standarde efikasnosti u ovoj oblasti, zajedno sa lakom konstrukcijom i optimalnim aerodinamičkim specifikacijama.

Mercedes-Benz E-Klasa - 5

Sklop svih inovacija, uključujući Active Lane-change Assistant koji omogućava vozaču da sa lakoćom skrene u željenu traku, čini E-Klasu najinteligentnijom limuzinom biznis klase.

 

Mercedes-Benz PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *