Pripremite svoj Citroën za hladne dane

Kompanija AVTONOVA KAB, ekskluzivni uvoznik i ovlašćeni distributer i serviser u svom sastavu poseduje najsavremeniji dijagnostičko-servisni centar za sva Citroën vozila. U našem servisu će Vaše vozilo biti profesionalno servisirano originalnim rezervnim delovima.

Posedujemo i najsavremeniji limarsko-farbarski pogon, gde u najkraćem roku možete da dobijete kompletnu uslugu po evropskim standardima. Naš servis ima ugovore o saradnji sa skoro svim osiguravajućim kućama. Dodatno, naša prodavnica snabdevena je sa više od 4000 različitih originalnih delova i dodatne opreme za sva Citroën vozila.

Servisna akcija podrazumeva “Servisni paket”, odnosno sniženu akcijsku cenu za modele Citroen C1, C2, C3, C4, C4 Picasso, C5, Xsara, Xsara Picasso i Berlingo. Servisni paket sadrži: motorno ulje Total, filter vazduha i filter ulja. Dobija se za cenu od samo 3.890 do 4.690 dinara, u zavisnosti od modela vozila, u koju je uračunat i rad na zameni navedenih delova.

Pored ovoga, svi vozači Citroën-a koji dodju u vreme akcije dobijaju besplatno očitavanje autodijagnostike i pregled 20 kontrolnih tačaka na vozilu.

flaer_citroen2-1320x754

Takođe, svi korisnici Citroën servisa za vreme trajanja servisne akcije dobijaju 10% popusta na sve druge rezervne delove i rad.

Ukoliko nameravate da zamenite svoje vozilo za neki od novih modela Citroën-a, posetite nas i saznajte više o našoj akciji “staro za novo” i povoljnim uslovima finansiranja, kao i kasko osiguranja novih i polovnih vozila.

Požurite i zakažite svoj termin za servisiranje na neki od sledećih brojeva telefona: 011/3538-589; 3538-583 i 3538-553, putem mejla: servis@citroen.rs ili preko našeg sajta:  http://www.citroen.rs/zakazite-sastanak/

Servisna akcija odvija se istovremeno i u svim ostalim ovlašćenim Citroën servisima u Novom Sadu, Bačkoj Topoli, Pančevu, Zemunu i Nišu.

Ukoliko ste zainteresovani za akcijsko sniženje i nabavku Citroën originalnih rezervnih delova mozete nas pozvati na brojeve telefona 011/3538-578 ili 3538-560, kao i kontaktirati putem mejla: rd@citroen.rs

Za zamenu vozila u akciji “staro za novo” možete nas pozvati na brojeve telefona 011/3538-592; 3538-575 i 3538-590 ili nas kontaktirati putem našeg sajta: http://www.citroen.rs/kontaktirajte-nas/

 

Citroën Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *