Prolećna akcija za Hondu CR-V

Sa početkom proleća Honda Srbija započinje specijalnu prodajnu akciju tokom koje će model  CR-V sa 2.0 i-VTEC agregatom i 4×4 pogonom u Lifestyle paketu opreme i  multimedijalnim uređajem ponuditi sa 2.000eur popusta.

Lifestyle, jedan od najpopularnijih paketa opreme modela CR-V , opremljen je Bi Ksenon farovima, LED dnevnim svetlima, prednjim i zadnjim parking senzorima, premijum ozvučenjem, presvlakama sedišta  Alcantara/koža, grejačima prednjih sedišta,  aluminijumskim felnama od 18 inča, uzdužnim krovnim šinama… U sklopu ove akcije svi kupci će uz popust od 2.000eur dobiti i multimedijalni – navigacioni uređaj koji će putovanje učiniti jednostavnijim i interesantnijim. Ovaj uređaj sadrži navigaciju sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD kameru za bezbednu vožnju unazad, DVD player, Bluetooth, konekcije za USB i i-POD, 7“ HD Touch Screen i slot za SD karticu. Garancija na multimedijalni uređaj traje 3 godine, koliko traje i fabrička garancija na celo vozilo.

CR-V_prolecnaakcija01

Honda Srbija je obezbedila i atraktivne uslove finansiranja putem lizinga uz  kamatnu stopu od 4.49% .

Lifestyle NAVI paket opreme sa multimedijalnim uređajem i popustom od 2.000eur može se kupiti po ceni od 26.900eur. Akcija važi za ograničen broj vozila sa lagera. Svi zainteresovani kupci mogu zakazati test vožnju ovog modela na sajtu www.honda-srbija.rs ili na broj telefona 011/2010 919.

CR-V_prolecnaakcija02

Još jedna novina u Hondi je mogućnost produženja fabričke garancije za dodatnih 12 ili 24 meseca, bez ograničenja kilometraže. Garanciju će moći da produže svi vozači Honde čija se vozila još uvek nalaze  u okviru fabričke garancije (3 godine ili 100.000km) po ceni od 300eur za 12 meseci i 500eur za 24 meseca.

 

PR Honda Srbija

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *