Promocija novog evro dizela Ultra D

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković će u utorak, 23. septembra od 8 do 11 časova na benzinskoj stanici Pančevo 2 i od 15 do 18 časova na „Dejtonki“ sipati vozačima novi premijum evro dizel Ultra D. Zajedno sa svojim timom sa kojim završava pripreme pred nastavak sezone u Aziji, on će svima koji se zateknu na pumpi predstaviti prednosti novog goriva na našem tržištu.

ULTRA D ima sjajne karakteristike i velika je stvar što je takav proizvod deo ponude domaćeg brenda NIS Petrol. Kompleks aditiva koji Ultra D sadrži optimalno štiti motore automobila potrošača, a ja najbolje znam koliko je za krajnji uspeh važan snažan i dobar motor “-rekao je Borković.

960x393_ultra_d

ULTRA D svojim aktivnim komponentama čisti postojeće i sprečava taloženje novih nečistoća u sistemu za ubrizgavanje goriva, sprečava koroziju i poboljšava podmazanost pokretnih delova motora. Samim tim, povećava se snaga motora, vek automobila se produžava, rizik od kvarova je manji, a moguća je i smanjena potrošnja goriva. Korišćenje ovakvog goriva doprinosi i zaštiti životne sredine jer čist motor ima bolje sagorevanje što dovodi do smanjene količine štetnih materija u izduvnim gasovima.

 

NIS Petrol PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *