PSC Komnenović by AVAG – dokazano ime za novo vreme

Juče je ovlašćeni Opelov prodajno-servisni centar Komnenović u svojim prostorijama organizovao proslavu povodom ponovnog početka rada Centra u potpuno preuređenom i renoviranom salonu kompanije. Događaju su prisustvovali predstavnici kompanije Opel, medija, poslovnih partnera; verni kupci i prijatelji kompanije koja već 30 godina neguje ljubav prema automobilima. 

Na početku programa, gostima su se obratili generalni menadžer PSC-a Miloš Komnenović koji je gostima poželeo dobrodošlicu. U svom izlaganju se podsetio slogana „Kada kažeš Opel, misliš na Komnenović“.

Nakon toga je predstavljeno je partnerstvo sa nemačkom grupacijom AVAG Holding koja je najveći distributer Opelovih vozila u Evropi. Partnerstvo je sklopljeno 2015. godine sa grupacijom koja okuplja 53 partnerske kompanije na 156 lokacija na području Nemačke, Austrije, Poljske, Mađarske, Hrvatske i Srbije. Ispred AVAG-a je govorio generalni direktor  Albert C. Still (CEO- AVAG HOLDING SE). Iz njegovog govora se moglo zaključiti da će ova saradnja i dalje biti uspešna i da mu je drago što je PSC Komnenović deo grupacije koja ima godišnju prodaju od preko 80.000  vozila.

Događaju su prisustvovali i predstavnici Opela. Pored prisustva nekoliko menadžera iz predstavništva sa sedištem u Beogradu, ovu proslavu upotpunio je dolazak Ian Hucker -a (Executive Director Sales, Opel Europe, Sales & Aftersales Opel/Vauxhall). Njegov govor i samo prisustvo su pokazali koliko su za Opel naše tržište i  ovaj događaj značajni.

Prostor u kome je organizovan događaj privukao je veliku pažnju prisutnih. Nakon tromesečnog renoviranja i investicije koja nadmašuje mnoge u Srbiji, Prodajno Servisni Centar Komnenović zadovoljava sve standarde kompanije Opel i AVAG. Rekonstruisana je unutrašnjost i fasada, postavljene su nove svetleće reklame i specijalno LED osvetljenje salona. U preuređenom prostoru svi zainteresovani mogu pogledati aktuelne Opelove modele i obaviti sve korake kupovine automobila – od test vožnje do realizacije kredita i lizinga.

Ono što nije bilo vidljivo gostima, ali se veoma tiče vlasnika Opelovih vozila, je novi servis koji se nalazi u sklopu Centra. PSC Komnenović time pokriva širok spektar usluga i originalnih rezervnih delova za sve tipove vozila marke Opel. Servisna služba sa unapređenim načinom rada i prijema vozila uz usluge servisiranja – mehaničarske, limarske i farbarske radove, zamenu auto stakala, servisiranje klima uređaja, zamenu i čuvanje pneumatika nudi ponudu koja je zadovoljava najviše i najmodernije standarde.

Stvar kojom se ponose iz kompanije Komnenović je da jedini nude 7 godina garancije za Opelova vozila na teritoriji Srbije i 5 godina na polovna vozila svih marki.

Tokom proslave, zvanice su uživale u muzici i posluženju. Predstavnici PSC Komnenović su kao zaključak poručili da klijenti u njima mogu pronaći pouzdanog partnera.

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *