Rafael Nadal i Kia Motors još 5 godina zajedno

Iz Kije javljaju da su svoju uspešnu saradnju sa teniskom super zvezdom Rafaelom Nadalom produžili za još pet godina. Popularni Rafa, nekadašnji Br. 1 svetskog tenisa i osvajač 14 grand slem turnira, inače je Kijin globalni ambasador od 2006 i jedan je od najpopularnijih sportista na svetu.

Tako će 28-godišnji Španac i dalje širom sveta promovisati Kije kao moderna, vrlo kvalitetna vozila kao i njene mladolike i dinamične vrednosti. Rafa će se pojavljati u Kijim globalnim kampanjama i na glavnim sajmovima automobila.

Nadal and Kia Motors Spain President Kyung-Hyun Kim (Medium)

O saradnji sa Kijom Rafael Nadal je rekao, “Kia Motors je u zadnjim godinama postala vrhunski automobilski brend i primetio sam mnogo promena i poboljšanja. U zadnjih 9 godina bilo je mnogo zabavno s njima i drago mi je da nastavljamo naše partnerstvo i jedva čekam da vidim šta nam donosi budućnost.”

Nadal with Kia Motors Spain President Kyung-Hyun Kim2 (Medium)

Nadal je svetsku tenisku javnost šokirao 2001. godine kada je kao 15-godišnjak debitovao među profesionalcima. Do svog 20. rođendana osvojio je 10 ATP titula, što u eri otvorenih prvenstava do sada nije pošlo za rukom nikome drugom, i zabeležio je više od 720 pobeda. Njegov zadnji grand slem trofej je Roland Garos 2014., što ga svrstava na drugo mesto u istoriji osvajača grand slem titula u muškoj kategoriji.

Kia inače sarađuje sa Nadalom od 2004. kada su Kijini marketinški stručnjaci u tada golobradom mladiću prepoznali vrhunski potencijal i postao je njihovo zaštitno lice (samo) za Španiju.

 

Kia Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *