Specijalna ponuda za Hondu HR-V

Delta Automoto pripremio je specijalnu ponudu za model HR-V u Comfort paketu opreme. Osim standardno bogate opreme u osnovnoj verziji modela, kupce od sada očekuje i savršeno integrisani Multimedijalni uređaj sa 8” HD ekranom osetljivim na dodir, navigacijom i kamerom za vožnju unazad. Bez obzira na verziju modela, Delta Automoto obradovaće kupce Honde HR-V setom zimskih pneumatika, kako bi bezbrižno mogli da uživaju u vožnji novog automobila. Cena oplemenjenog HR-V Comfort modela u verziji sa 1.5 i-VTEC agregatom iznosi 19.990 eura.

Honda HR-V se savršeno uklapa u sve životne prilike pružajući najbolje od svega – stil, udobnost, sigurnost, lakoću upravljanja, odlične performanse i vrhunsku ekonomičnost.  HR-V oslikava karakterističnu eleganciju sa jedinstvenim, hrabro oblikovanim linijama jednog kupea, spojenim sa jakim i čvrstim stavom robustnog SUV-a.

Međutim, moć HR-V modela nije samo u izgledu. U prostoru za putnike, nudi najveću prostranost i fleksibilnost u klasi poput kompaktnog MPV-a i zahvaljujući inovativnom Honda sistemu ”Magičnih sedišta” donosi visok nivo prilagodljivosti. Dizajnirana da se prilagode u sekundi, “Magična sedišta” mogu da se slože na više korisnih načina, čime se povećava kapacitet prtljažnika sa 453 na 1026 litara.

Kupci mogu da biraju između dva pogonska agregata: 1,5l benzinskog agregata snage 130 KS ili 1,6l dizel agregata sa kombinovanom potrošnjom od samo 4,0 l/100km. Earth Dreams tehnologija se nalazi u svim novim generacijama pogonskih agregata i prenosa, koji poboljšavaju performanse i ujedno smanjuju štetan uticaj na okolinu. HR-V dolazi sa pogonom na prednje točkove i dostupan je u kombinaciji sa preciznim 6-stepenim menjačem i naprednim automatskim CVT menjačem sa kontinuiranim varijabilnim prenosom. Napredna tehnologija vožnju čini uzbudljivom i efikasnom, dok uz inovativne aktivne i pasivne sigurnosne sisteme štiti putnike i ostale učesnike u saobraćaju.

Više informacija o specijalnoj ponudi možete dobiti na brojeve telefona 011/2010 903, 2010 971, 2010 914 ili pronaći na sajtu www.honda-srbija.rs.

 

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *