OPEL komercijalna vozila predstavljena flotnim kupcima

Kompanija Opel obeležila je dugu tradiciju proizvodnje komercijalnih vozila vrhunskog kvaliteta jedinstvenim događajem OPEL CV EXPO u hotelu Radison Blu u Beogradu gde je, u saradnji sa svojim ovlašćenim partnerima, brojnim okupljenim gostima i budućim flotnim kupcima omogućen ekskluzivan uvid u širok spektar Opelovog komercijalnog programa.

Plato ispred hotela Radison Blu bio je popunjen flotom Opel vozila koja je, ovom prilikom, ekskluzivno predstavljena sa ovlašćenim partnerima kompanije među kojima su Autopromet, Beoauto, Auto One, Auto Mirkos i Interauto-trade.

opel-cv-expo_3

Na samom početku programa prisutnima se obratio direktor predstavništva Opel za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, g-din. Dragan Nenadović, koji je svima poželeo dobrodošlicu i poručio zašto OPEL CV EXPO 2016 predstavlja stvarnu podršku svakom biznisu: ”U ekonomiji koja se brzo menja i razvija, biznis podrazumeva fleksibilnost, sigurnost i iznad svega – naporan rad. Zato, bez obzira kojom delatnošću se bavite, nikad nije bilo važnije da izaberete pravo komercijalno vozilo. Opel ima širok asortiman praktičnih komercijalnih vozila stvorenih da rade podjednako naporno kao i vi. Fleksibilne specifikacije znače da možete da izaberete ono što je neophodno vašem biznisu, i šta god izabrali – Movano, Vivaro, Combo ili Corsa Van, dobijate komercijalno vozilo skrojeno po meri od jednog od najinovativnijih i najsigurnijih evropskih proizvođača automobila”.

dragan-nenadovic

Nakon gospodina Nenadovića, gostima su se obratili g-din. Miroslav Vrcelj, menadžer flotne prodaje i g-din. Aleksandar Nikolć, menadžer prodaje komercijalnih vozila, koji su prisutnima prezentovali razloge zbog kojih je gama Opel komercijalnih vozila posebna, dok su oni imali priliku da se bliže upoznaju sa svim modelima i, uz pomoć stručnog osoblja iz kompanije Opel, pronađu model koji im najviše odgovara.

opel-cv-expo

Od proverene pouzdanosti do vrhunskog kvaliteta i odlične opremljenosti, Opel komercijalna vozila su napravljena da odgovore na sve potrebe i zahteve jednog poslovnog sistema. Movano, Vivaro, Combo i Corsa Van su sigurni partneri koji predstavljaju stvarnu podršku svačijem biznisu. Izvajane linije Opel Corse savršeno pristaju novom modelu Corsa Van, Opel Combo je kompaktan, prostran i lak za utovar, Movano je dostupan u različitim varijantama, a elegantni Vivaro se, sa razlogom, ubraja među lidere u svojoj klasi!

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *