Rođendanska ponuda za BMW X modele sa M paketom opreme

U čast jubileja, 100 godina BMW grupe, BMW Srbija pripremio je specijalnu rođendansku ponudu za BMW X modele sa M paketom opreme u promotivnom periodu koji traje do 15.11.2016. godine. Kupovinom BMW modela X1, X3, X4, X5 ili X6 klijenti ostvaruju pravo na BMW produženu garanciju u trajanju od čak 5 godina ili 200.000 pređenih kilometara, a izborom prepoznatljivog M paketa opreme, značajno uštede.

BMW produžena garancija od 5 godina podrazumeva 2 godine redovne i 3 dodatne godine garancije kojom BMW garantuje kvalitet X modela i podiže zadovoljstvo u vožnji u premijum klasi na najviši nivo. Čuveno slovo M na prednjim bokovima automobila ističe njihov sportski karakter i daje poseban i prepoznatljiv BMW osećaj u vožnji, koji je priznat od strane BMW vozača široma sveta.

p90132172_highres

Zainteresovani klijenti do novih BMW automobila mogu da dođu i putem zamene vozila po principu „staro za novo“ u okviru BMW Premium Selection programa, koji nudi stimulativne uslove otkupa vozila.

p90143858-x4_highres

BMW X modeli dostupni su za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o rođendanskoj ponudi pozovite broj telefona 011/ 353 99 01 ili posetite zvaničnu internet stranicu www.bmw.rs.

 

BMW Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *