Kompanija NBG Leasing potpisala ugovor sa Mercedesovom finansijskom institucijom

Uspešna saradnja Mercedes Benz – a, kompanije Star Import i NBG Leasing – a krunisana je potpisivanjem Master Cooperation Agreement sa Daimler Financial Services AG, čime NBG Leasing nastavlja saradnju sa ovim renomiranim proizvođačem automobila.

“Ovaj ugovor nam mnogo znači, ne samo zato što je potvrda uspešne saradnje koja traje već 10 godina, nego zato što potvrđuje činjenicu da je NBG Leasing siguran i pouzdan partner, velikim brendovima i kompanijama kao što je Merceds Benz, ali ujedno i našim klijentima kojima nudimo vrhunske proizvode i vrhunsku uslugu”, rekla je Silvana Tričković, generalna direktorka kompanije “NBG Leasing”.

silvana-trickovic-nbg-leasing

NBG Leasing je pouzdana, fleksibilna i efikasna lizing kuća koja nudi finansiranje automobila, mašina i opreme renomiranih kompanija, a na zahteve klijenata odgovara u najkraćem mogućem roku primenjujući poseban pristup i specijalnu pažnju za svakog pojedinačnog klijenta. Portfolio, NBG Leasing – a vredi preko 50 miliona evra, a stabilnost i profitabilnost izdvajaju ovu kompaniju od konkurencije na tržištu. Fleksibilnost se ogleda u saradnji sa velikim brojem različitih klijenata, a efikasnost se ogleda u brzini i kvalitetu realizacije svih zahteva klijenata ka ovoj kompaniji.

 

PR tekst

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *