Specijalna sajamska Honda akcija

Na predstojećem Sajmu automobila BG Car Show Honda Srbija predstaviće nove modele Civic Tourer, CR-V sa 1.6 i-DTEC agregatom i Civic Black Edition, specijalno izdanje. U okviru sajamske „Super ponude“ Honda Srbija pripremila je brojne specijalne akcije i popuste.


„SUPER PONUDA“

Sajamska „Super ponuda“ važi za sve Honda automobile, a popusti se kreću od 1.000 do 3.410 eur, u zavisnosti od modela. Uz povoljne uslove finansiranja i specijalne cene za Kasko osiguranje, svi kupci ostvariće i popust od 15% na dodatnu opremu i Honda Assistance pomoć na putu 24/7, a moći će da iskoriste i program „zamene staro za novo“, bez obzira na marku automobila.

S obzirom na uspeh koji je postigla prošlogodišnja sajamska akcija „1.000.000 km garancije na motor i menjač za 1.6 i-DTEC“ za model Civic, Honda Srbija ove godine ponoviće, ali i proširiti akciju na tri modela sa 1.6 dizel agregatom: Civic, novi model Civic Tourer i CR-V. Akcija traje do kraja marta.

U sajamsku “Super ponudu” uključena je još jedna pogodnost: dodatna dvogodišnja garancija na sva kupljena vozila do kraja marta. Na postojeću fabričku garanciju od tri godine ili 100.000 kilometara, Honda Srbija obezbedila je još dve godine garancije, bez ograničenja kilometraže.


CIVIC TOURER

Novi član porodice Civic, model Civic Tourer, razvijen i dizajniran za evropske klijente, spoj je elegantnog i sofisticiranog dizajna sa najvećom prostranošću kabine u svojoj klasi . Savršeno izbalansirana dinamična vožnja, još više slobodnog prostora uz pomoć „magičnih sedišta“, čak 624l prtljažnog prostora, samo su neke od karakteristika novog modela. Civic Tourer će se na našem tržištu prodavati u verziji sa 1.6 litarskim i-DTEC agregatom i 1.8 litarskim i-VTEC agregatom.

civic tourer

 

CR-V 1.6 i-DTEC

Usled rastuće potražnje za agregatima sa niskom emisijom izduvnih gasova Honda je isključivo za evropske kupce počela proizvodnju CR-V modela sa 1.6 i-DTEC Earth Dreams dizel agregatom, najlakšim dizel agregatom u klasi. Novi CR-V 1.6 i-DTEC predstavlja impresivnu kombinaciju performansi i ultra niske emisije CO2 (119g), koji istovremeno pruža najbolji odnos efikasnosti u potrošnji i performansama u klasi.

CR-V

 

CIVIC BLACK EDITION

Pravo sa sajma u Ženevi stiže nam specijalno izdanje Civica Hatchback – Civic Black Edition, koji će se posebno dopasti mlađim vozačima. Bez obzira na boju Civic-a, opcioni paket Black Edition će mu dati dodatan elegantan, sportski izgled. Prednji i bočni spojleri sjajne crne boje u kombinaciji sa zadnjim ukrašenim branikom i aluminijumskim felnama Hydrogen od 18“ pružaju automobilu dinamičan izgled koji će privući pažnju i ostaviti upečatljiv utisak. Ovi elementi ne samo da sjajno izgledaju, već su i detaljno testirani tako da garantuju sigurnost i visok kvalitet koji je svojstven Hondi.

Honda Civic Black Edition

Honda modeli biće izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma, a najnoviju ponudu Honda motocikala za predstojeću sezonu posetioci će moći da pogledaju u Hali 3, gde se održava Međunarodni sajam motocikala „Motopassion 2014“.

 

PR Honda Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *