Najava za DDOR BG CAR SHOW & MOTOPASSION 2014

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW i Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION najznačajnije su ovogodišnje izložbe na temu auto i moto industrije u zemlji i širem okruženju. Organizovani su u saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i generalnim sponzorom, kompanijom DDOR iz Novog Sada.

Svi vodeći automobilski i moto brendovi koji posluju na domaćem tržištu učestvuju na ovogodišnjoj manifestaciji pa će ljubitelji automobila i motocikala iz zemlje i okruženja, brojni kupci i celokupna domaća javnost biti u prilici da upoznaju nove modele automobila i motocikala.

U objedinjenoj ponudi u halama Beogradskog sajma, potencijalni kupci će, uz brojne pogodnosti, moći da se opredele za svoje novo vozilo. Iako su uvoznici i distributeri sveli svoje marže na minimum i na taj način učvrstili prodajne cene, za mnoge posetioce kupovina na sajmu znači decenijama stvaranu naviku, privilegiju i nadu da će sajamska ponuda pružiti nešto više od uobičajenog. Dosadašnja iskustva potvrđuju takva očekivanja kupaca. Da li ima prostora da se cene vozila snize ili ne, uverićemo se već prvog dana sajma, ali bez obzira na to, prodavci vozila će svakako u okviru postojećih cena, u trci sa konkurencijom, ponuditi nešto više u dodatnoj opremi vozila, produženoj garanciji, servisnim olakšicama ili u uslovima kreditiranja. Za one koji nemaju zatvorenu finansijsku konstrukciju, brojne banke i lizing kompanije pripremile su do sada najbolje uslove finansiranja, kao i brzu i jednostavnu uslugu.

Pod kupolama Beogradskog sajma, od 14. do 23. marta 2014. godine, biće prisutno više od 260 izlagača. Automobili će biti predstavljeni u halama 1 i 4, dok su za proizvode prateće industrije, opreme i delova rezervisane hale 2 i 1A. Motocikli, odnosno izložba dvotočkaša – Motopassion, biće smeštena u hali 3. U hali 3A biće izloženi oldtajmeri.

sajam_mapa

Svečano otvaranje je u petak, 14.03.2014. godine u 12 časova u hali 1.
Radno vreme manifestacije je od 10 do 20 časova osim poslednjeg dana kada se sajam zatvara u 17 časova.
Cena pojedinačne ulaznice iznosi 300 dinara, za grupne posete 200 dinara (više od 20 ljudi, uz overen spisak od strane organizatora), za đake i studente 150 dinara (više od 20, uz overen spisak), dok je cena parkinga 100 dinara na sat.
Family day (porodični dan) – četvrtak 20. mart, po popularnoj ceni od 500 dinara, deca do 16 godina starosti, u pratnji roditelja, moći će porodično da posete manifestaciju.

Danas je održana konferencija za štampu povodom predstojeće manifestacije na Beogradskom sajmu. Mi smo naravno bili tamo i pored informacija koje ste već pročitali evo još nekoliko zanimljivosti za sve naše čitaoce.

press_conference
Organizatori su se maksimalno potrudili da ovogodišnji sajam automobila bude na istom nivou kao i prošlogodišnji, Međunarodni salon automobila sa kojeg smo izveštavali na forumu i blogu. Kao što ste već pročitali u uvodnom delu, prisustvovaće preko 260 izlagača i biće predstavljena kompletna ponuda od strane uvoznika automobila.

Mercedes Benz se prvi put predstavlja u režiji novog distributera, firme Star Import (Emili Fray Auto Centar), a imaćemo priliku po prvi put i da vidimo Jaguar u okviru ponude Grand Motorsa. Porsche SCG slavi desetogodišnjicu svog osnivanja i pored ostalih brendova i modela, posebnu pažnju poklanja modelu Golf koji ove godine slavi 40 godina od početka serijske proizvodnje. Tim povodom je za najbrže kupce Golfa pripremljena specijalna ponuda. Najavljene su mnoge premijere u svetu automobila, ali će posetioci sajma imati i ekskluzivnu priliku da vide novi Ikarbusov gradski autobus IK 11 LE, koji je razvijen u saradnji sa kompanijom  Mercedes Benz.

Na sajmu motocikala, delova i opreme, posetioce čekaju štandovi najvećih proizvođača motocikala i skutera: Suzuki, Honda, Harley Davidson, MV Agusta, BMW, Yamaha, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi, Peugeot, Sym, Sprint. Najznačajnije premijere su: BMW R1200 Adventure, BMW 650GT, Harley Davidson Street Glide i dva nova modela, SuperLow 1200t i StreetBob Special Editon, zatim Suzuki V-Storm, 1000 L4, MV Agusta Brutale Dragster i Brutale Rivale, Yamaha FJR1300AE, Vespa, XCiting 400i, Piaggio MP3 LT 500 ABS, Peugeot Django i Tomos APN 65.

Posebno mesto u hali 4 će zauzeti novi bolid Formula Student Tima, koji se takmiči u najprestižnijem studentskom inžinjerskom takmičenju, u kojem se takmiči 500 timova iz celog sveta.

Asocijacija lizing kompanija je najavila najpovoljnije uslove do sada, kako za pravna, tako i za fizička lica. Osiguravajuće kuće takođe pripremaju posebne ponude, ali je generalni sponzor DDOR Novi Sad najavio izuzetno povoljne ponude. Posetioci sajma će moći za samo 1 dinar kupiti osiguranje „Pomoć na putu“ koje obezbeđuje sigurnost na putevima širom Srbije i Evrope. Svi koji žele kasko osiguranje za svoje vozilo, imaju priliku da sklope ugovor o kasko osiguranju sa popustom do 50%. Napominjemo da kompanija DDOR nudi i jedinstven proizvod „Mini kasko“ koji je znatno povoljniji od klasičnog kasko osiguranja. Takođe, za posetioce ove manifestacije, Super Kartica sa svojim partnerima DDOR, IDEA i NIS, obezbeđuje brojne pogodnosti.

ddor
I ove godine posetioci će imati priliku da se takmiče na NAVAK poligonu, a najboljih 100 će biti nagrađeni intezivnim kursom bezbedne vožnje na NAVAK Nacionalnoj vozačkoj akademiji. Pored toga, posetioci će uživati i u mnogim drugim priredbama, kao što su parada oldtajmera i izbor za najlepšu hostesu.

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, DDOR Novi Sad u saradnji sa kompanijama GoodYear i SAT Media Group, poklanja automobil Ford Fiesta za najboljeg učesnika takmičenja u hali 1, na štandu SAT Media Group.

Zaključujemo ovaj izveštaj uz moto ovogodišnjeg sajma automobila i motocikala, a to je: BEZBEDNOST. Posetite ovu manifestaciju od petka u 12h i narednih 10 dana uživajte među automobilima, motociklima i lepim hostesama, ali se potrudite da već od danas doprinesete većoj bezbednosti u saobraćaju.

Vidimo se na Beogradskom sajmu.

 

One thought on “Najava za DDOR BG CAR SHOW & MOTOPASSION 2014

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *