Energija sreće neka te pokreće – Lukoil

Naftna kompanija „LUKOIL Srbija“ će u periodu od 5. marta do 3. aprila ove godine ponovo obradovati svoje potrošače kroz novu nagradnu igru „Energija sreće neka te pokreće“. U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi potrošači koji kupe bilo koju vrstu motornih goriva u vrednosti jednakoj ili većoj od 2.000 dinara. Biće dodeljene sedmične i glavna nagrada – automobil marke VW PASSAT 2.0 TDI.
Učešće u izvlačenju sedmičnih nagrada obezbeđuje kupovina bilo koje vrste motornih goriva u vrednosti jednakoj ili većoj od 2.000,00 dinara, dok u izvlačenju glavne nagrade učestvuju samo potrošači koji su ostvarili 5 kupovina u vrednosti jednakoj ili većoj od 2.000,00 dinara i koji su sa istog broja telefona poslali pet dobijenih alfanumeričkih kodova.
Osim fiskalnog računa potrošač na benzinskoj stanici dobija i posebnu nalepnicu koja na sebi ima alfanumerički kod. Ukoliko želi da učestvuje u nagradnoj igri, potrošač šalje SMS sa jedinstvenim kodom sa nalepnice i nalepnicu pričvršćuje na talon koji takođe dobija prilikom prve kupovine.

U nagradnoj igri kompanija „LUKOIL Srbija“ je obezbedila ukupno 133 nagrade. Automobil marke VW PASSAT 2.0 TDI 103 KW / 140 KS Comfortline, 12 kartica u vrednosti od 400 litara za sve vrste EVRO dizel goriva ili benzina, 40 kartica u vrednosti od 100 litara za sve vrste EVRO dizel goriva ili benzina, 80 pakovanja od četiri litra motornog ulja LUKOIL GENESIS PREMIUM.
Sa svim detaljima nagradne igre potrošači se mogu upoznati na benzinskim stanicama „LUKOIL Srbija“, kao i na adresi: www.lukoil.rs/promo2.php, gde će biti objavljivani i rezultati svih pojedinačnih izvlačenja.

lukoil_nagradna

U nagradnoj igri mogu da učestvuju punoletna fizička lica, državljani Srbije, koja ostvare jednokratnu kupovinu bilo koje vrste motornog goriva u vrednosti od najmanje 2.000 RSD po jednom fiskalnom računu na svim benzinskim stanicama „LUKOIL Srbija“.

Za kupovinu u vrednosti od 2.000,00 do 3.999,99 RSD kupac dobija jednu greb nalepnicu sa kodom.
Za kupovinu u vrednosti od 4.000,00 do 5.999,99 RSD kupac dobija dve nalepnice sa kodom.

Isti princip se primenjuje na veće ukupne kupljene količine goriva.

Kupci koji žele da učestvuju u igri moraju da pošalju kod sa greb nalepnice SMS porukom na broj 4404 u sledećem formatu:LUKalfanumerički kod (primer: LUK P49FK2.) i to čine uvek sa istog broja mobilnog telefona.

Nalepnicu zatim treba da zalepe na kupon (kupon će dobiti već kod prve kupovine goriva u vrednosti 2.000 RSD), da na kuponu upišu alfanumerički kod sa nalepnice i broj fiskalnog računa na osnovu kog su stekli pravo na učešće u nagradnoj igri.

Kupon sa nalepnicama, brojevima fiskalnih računa i njihovim isečcima učesnici moraju da čuvaju do kraja igre.

NEDELJNE NAGRADE

Svaka kupovina je nova šansa!

Svako ko kupi gorivo u vrednosti od najmanje 2.000 RSD i pošalje SMS poruku sa alfanumeričkim kodom na broj 4404 učestvuje u izvlačenjima za nedeljne nagrade.

Svake nedelje izvlačenje:

  • 3x kartica za 400 litara ECTO diesel/ECTO plus goriva
  • 10x kartica za 100 litara ECTO diesel/ECTO plus goriva
  • 20x 4 litre LUKOIL GENESIS PREMIUM ulja

GLAVNA NAGRADA

Sa 5 nalepnica ulazite u trku za novi Volkwagen Passat!

Kupci koji u toku trajanja igre ostvare 5 kupovina od najmanje 2.000 RSD i pošalju 5 SMS poruka sa kodovima na broj 4404 predaju prodavcu talon na overu svih 5 postojećih nalepnica i tom prilikom dobijaju 6. specijalnu nalepnicu sa kodom koji učestvuje u izvlačenju za glavnu nagradu.

Slanjem 6.specijalnog koda na broj 4404 kupci učestvuju u izvlačenju za glavnu nagradu.

Prodavac zadržava deo talona sa podacima, dok ostatak talona sa svim nalepnicama ostaje kod kupca.

Cena SMS poruke sa porezima iznosi: za korisnike MTS mreže – 2,64 RSD / za korisnike telenor mreže – 3,60 RSD / za korisnike VIP mreže – 3,48 RSD.

Nagradna igra traje od 05.03. do 03.04.2014. godine.

Nagrade se izvlače jednom nedeljno, i to: 12.03, 19.03, 26.03 i 04.04.2014 godine.

U svakom nedeljnom izvlačenju učestvuju svi pravilno poslati kodovi od početka igre.

U drugom, trećem i četvrtom izvlačenju, učestvuju svi kodovi sa prethodnih izvlačenja, osim kodova izvučenih u prethodnim izvlačenjima.

Nagrade se izvlače slučajnim izborom pomoću softverskog programa.

Izvlačenje glavne nagrade je 04.04.2014.godine. U izvlačenju glavne nagrade učestvuju isključivo kodovi sa 6. specijalne nalepnice.

Dobitnici će biti obavešteni o preuzimanju nagrada putem SMS poruka. Spiskovi dobitnih kodova će biti objavljeni na sledećem linku.

Skraćena pravila nagradne igre možete pogledati ovde.

Za sve eventualna pitanja o nagradnoj igri, učesnicima je na raspolaganju naš CALL CENTAR na tel. 011/22 20 222 ili 22 20 252 ili na e-mail nagradnaigra@lukoil.rs.

 

PR Lukoil Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *