Svetski debi potpuno novog modela Jeep Compass u Brazilu

Brend Jeep je juče u Brazilu predstavio potpuno novi model Jeep Compass, obeležavajući tako početak proizvodnje u pogonu grupe FCA vozila brenda Jeep u Gojani, u državi Pernambuko. Jeep Compass, potpuno novo SUV vozilo, istinski globalnog karaktera, proizvodiće se sa 17 štedljivih pogonskih grupa, za kupce u više od 100 zemalja širom sveta.

Potpuno novi Jeep Compass uvećava globalni doseg brenda jedinstvenom kombinacijom atributa koja obuhvata legendarne i najbolje u klasi sposobnosti pogona na 4 točka u terenskoj vožnji, napredne, štedljive pogonske grupe, vrhunski i autentičan dizajn brenda Jeep, superiornu voznu dinamiku, osećaj slobode vožnje sa spuštenim krovom, kao i čitav niz sigurnosnih i naprednih tehnoloških funkcija.

160927_jeep_compass_03-odricanje-od-odgovornosti-slika-ne-odrazava-specifikacije-proizvoda-za-region-emea

Potpuno novi Jeep Compass, kao najsposobnije kompaktno SUV vozilo u istoriji, biće dostupan na severnoameričkom tržištu u prvom tromesečju  2017. godine, dok će prodaja na tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike početi u drugoj polovini 2017. godine.

160927_jeep_compass_04-odricanje-od-odgovornosti-slika-ne-odrazava-specifikacije-proizvoda-za-region-emea

Dodatne slike i informacije biće dostupni prilikom debija vozila na severnoameričkom tržištu, na Salonu automobila u Los Anđelosu u novembru.


FCA Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *