Toyota na sajmu automobila u Ženevi

U ambijentu snežnih planina i jezera koja oduzimaju dah, Sajam automobila u Ženevi pruža godišnji udah svežeg vazduha za ljubitelje automobila koji žele da zadovolje svoje automobilske snove. Ove godine, pejzaži ostaju na zadnjem sedištu, jer fanovi dobijaju priliku da vide kako Toyota donosi bolju budućnost na puteve – i jedan automobil skreće svu pažnju na sebe: novi Toyota C-HR!

Svetska premijera novog C-HR-a je oličenje svega što premijera na jednom renomiranom sajmu automobila treba da poseduje: drama, dinamika i želja. Ali naš uzbudljivi ‘Coupé High Rider’ nije jedini razlog za privlačenje pogleda, već mu se pridružuju i druge uzbudljive Toyote, od KIKAI koncepta, preko Toyote Mirai – revolucionarnog automobila na gorive ćelije, do vrednog novog Proace-a i neuništivog Hilux-a.

C-HR-Header-Desktop_tcm-3038-630692

Potpuno novi C-HR označava prekretnicu za Toyotu. Njegov izgled koji zaustavlja dah – profil kupea, mišičav stav i fluidan stil prikrivaju uzdignutu kabinu terenca i stvaraju novu vrstu automobila koja se razlikuje od svih ostalih. Dizajniran za ljude koji vole da udišu život punim plućima, C-HR pruža uzbudljivo iskustvo u vožnji, dok mu visoki položaj vozača dozvoljava mu da glatko teče kroz moderne i aktivne živote – čak i u stanju mirovanja.

Lepota je više od površnosti

Da li ste se ikada zapitali šta se dešava ispod šasije vašeg automobila na putu? Ako jeste, imate sreće; Toyotin senzacionalni KIKAI koncept pokazuje vam unutrašnje funkcionisanje sa spoljašnje strane automobila, prikazujući zanatska i mehanička kretanja, svima u prolazu.

Img-1_tcm-3038-632774

Kao u pravom koncept dizajnu, naši umetnici su imali odrešene ruke da bi prikazali lepotu komponenti kao što su: hladnjak, upravljački sistem, kočnice, rezervoar za gorivo i prednje ogibljenje – koje su obično skriveni od pogleda – na eksterijeru. Ugrađivanje inovativnog rasporeda tri sedišta u kabini, koji stavlja vozača u središte akcije, svestrana preglednost KIKAI-a i nečujni hibridni sistem će se sigurno dopasti onima koji žele trodimenzionalno iskustvo u vožnji!

Mirai: gorive ćelije budućnosti, danas

Ovaj sajam nastavlja sa revolucionarnom Toyotom Mirai. Toyota na gorive ćelije sada prelazi puteve odabranih zemalja i kreće na novo putovanje inovacija, isto što je i Prius uradio kao pionir hibridne tehnolohije pre skoro 20 godina.
Img-2_tcm-3038-632775

Na čelu novog doba automobila koje pokreće vodonik, Mirai nam omogućava da prikupimo neprocenjivo znanje o gorivim ćelijama, kao i razumevanje kako naši klijenti žive sa novim iskustvom vožnje. Dopuštajući im da uživaju u oko 500 km vožnje bez emisije štetnih gasova, kratkom punjenju rezervoara koje traje samo 3 – 5 minuta i vodom iz izduvne cevi, kao jedinom emisijom. Nema sumnje da Mirai donosi budućnost u sadašnjost.

Čvrst spolja, uglađen iznutra

Kada stvari postanu teške, ništa nije jače od Toyote Hilux. Pokazivanjem svojih mišića na našem štandu, potpuno novi model ne samo da izgleda robustnije, već je sada opremljen da preuzme još veće izazove, zahvaljujući unapređenoj šasiji, snažnijem tovarnom delu i novom ogibljenju koje će upiti i najgore neravnine na putu, dok će vas razmaziti sa nivoom udobnosti jednog terenca.

Img-3_tcm-3038-632776
Opremljen za životne avanture

Nakon radikalnog, revolucionarnog i robustnog dolazi pouzdan i svestran, potupuno novi PROACE VERSO, debitujući za one koji traže udobno i praktično putovanje. Nastavljajući dugi niz Toyotinih prevoznika ljudi, novi PROACE VERSO ima odgovor na sve zahteve, bilo da zbog posla prevozite ljude ili bežite sa porodicom na vikend pun aktivnosti.

Img-4_tcm-3038-632777

Unutra, novi enterijer nudi dobrodošlicu uz visok nivo prefinjenosti na kraju tih zamornih dana. Izdržljivi, visoko kvalitetni materijali kombinovani sa multimedijalnim sistemom sa ekranom od 7” osetljivim na dodir i 4.2” TFT multiinformacionim ekranom u boji donose inovacije, dok je osvežena gama 2.4D-4D motora prefinjenija i jeftinija za vožnju.

Dostupan je u četiri nivoa opreme i tri dužine karoserije, u njega se može udobno smestiti do devet osoba, a potpuno novi kompaktni model nudi inzvanredne mogućnosti tovarnog prostora s obzirom na njegove male dimenzije. Na svoju već dugu listu atributa dodaje mnoštvo inovativnih karakteristika kao što su sedišta na šinama, panoramski krov i automatska klizna vrata sa papučicom, kao i sigurnosna tehnologija Toyota Safety Sense.

Toyota Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *