Trio Motors na 49. međunarodnom sajmu LORIST 2016

Na predstojećem 49. Međunarodnom sajmu lova, ribolova i sporta (LORIST 2016), firma TRIO MOTORS iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke ISUZU, predstaviće atraktivne pick-up modele D-MAX, posebno namenjene lovcima, ribolovcima, ali i svima onima željnim pravih off-road avantura.

Posetiocima sajma biće prezentovana dva Isuzu D-MAX Crew Cab 4WD modela, od kojih je jedan u više nego atraktivnom Expedition Truck izdanju i Planet paketu opreme, sa povišenim klirensom i tzv. lift kitom od čak 5 inča, koji nastavlja stopama svog popularnog “pretka” – prvobitnog “Mad MAX” Monstera, prezentovanog na Salonu automobila u Beogradu, a kasnije i na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

isuzu_trio_lorist_05

Drugi D-MAX pickup, tzv. Urban Monster, sa lift-kitom od 2 inča, namenjen je nešto manje ekstremnim avanturama – dolazi u najvišem Quasar paketu opreme, sa automatskim menjačem, ali i bogatom dodatnom opremom, koju će naročito ceniti lovci. Između ostalog, opremljen je i vitlom, roll-barom, a tu je i snorkel, za savladavanje vodenih prepreka čija dubina prelazi visinu motorskog prostora.

Uz atraktivne ISUZU modele i bogat izbor dodatne opreme, TRIO MOTORS je za LORIST 2016 obezbedio i značajno sniženje cena, sa popustima i do 3000 evra, specijalne uslove finansiranja u saradnji sa Raiffeisen Leasing, sa kamatnom stopom od 2,99%, kao i bogat lager vozila, dostupnih u veoma kratkom roku, sa omogućenom test-vožnjom za potencijalne kupce.

 

Trio Motors PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *