Viper uz Hondu

U susret visokim letnjim temperaturama Honda Srbija je pokrenula akciju u toku koje svi kupci Hondinih vozila na poklon dobijaju VIPER ADVANCE sistem.

VIPER uređaj, pored osnovne funkcije alarmnog – bezbednosnog sistema, omogućava Vam sledeće:

 

 

 Rashladite ili zagrejte automobil iz stana ili kancelarije

Pre svake vožnje, uz pomoć ovog uređaja, možete da upalite automobil koji će raditi u režimu koji ste podesili prilikom poslednje vožnje (uključeno hlađenje ili grejanje) i sve to iz svog stana ili kancelarije, pri tom ne otključavajući vozilo. Ovakva mogućnost posebno je značajna u periodu visokih ili niskih temperatura. Ukoliko automobil ne palite često u zimskom periodu može doći do kvara, a uz pomoć ovog sistema vozilo po potrebi možete startovati sa bilo koje tačke u krugu od 1500 metara i tako preduprediti eventualni problem sa akumulatorom. Viper Vam dzvoljava i mogućnost podešavanja vremenskog automatskog startovanja vozila.

 

– Obaveštavanje o izvršenim funkcijama na displej uređaju

Pomoću displeja u mogućnosti ste da pratite šta se dešava sa Vašim automobilom, kada je otključan ili zaključan, kada je alarm aktiviran i kada ističe vreme trajanja daljinskog startovanja.

Hot and cold car
Ovo je najnovija generacija alarma, ali i uređaj koji u velikoj meri doprinosi komforu korišćenja automobila i omogućava Vam apsolutnu kontrolu nad automobilom. Takođe je kompatibilan sa fabričkim OEM alarmima. Ugrađuje se na sve Honda modele u ovlašćenom Honda servisu na Novom Beogradu za najviše dva radna dana. Akcija nije vremenski ograničena i trajaće dok traju zalihe VIPER ADVANCE sistema.

 

Honda Srbija PR

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *