Volkswagen i Audi novi vozni park Sberbanke

Jedna od najambicioznijih banaka na srpskom tržištu – Sberbank Srbija i lider u pružanju usluga finansijskog lizinga i zakupa kao i upravljanja voznim parkom – Porsche finansijska grupacija Srbije i Porsche Inter Auto S, ovlašćeni prodavac marki Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche, potpisali su nedavno ugovor o poslovnoj saradnji.

Porsche Beograd Sever i Porsche Beograd Ada, isporučili su Sberbanci Srbije flotu vozila marke Volkswagen i Audi koje će njeni zaposleni koristiti za svakodnevne poslovne obaveze.

Gospodin Elmar Geisler, generalni direktor Porsche-a, je svečano uručio ključeve novih vozila gospodinu Vladimiru Pajoviću, članu Izvršnog odbora Sberbanke Srbije i tom prilikom se zahvalio na ukazanom poverenju i naglasio da je ovo samo početak međusobne saradnje koja je zasnovana na prepoznavanju pravih i pouzdanih partnera.

771867965

„Sberbank Srbija je odlučila da upravljanje voznim parkom poveri onima čija je to osnovna delatnost. Na taj način dobijamo pouzdano i fleksibilno rešenje dok je trošak jasan i potpuno predvidljiv. Vozni park je zamenjen savremenim vozilima sa izuzetno malom potrošnjom i smanjenom emisijom štetnih gasova.“, naglasio je Vladimir Pajović.

Gospodin Dejan Pavlović, generalni direktor Porsche finansijske grupe, istakao je da je Porsche finansijska grupacija, kao lider u pružanju usluga Fleet management koncepta, obezbedio rešenja prilagođena specifičnim potrebama Sberbanke Srbije sa ciljem optimizacije troškova, povećanja efikasnosti kao i smanjenja rizika u oblasti upravljanja voznim parkom.

1384769501

Izborom marki automobila koji garantuju kvalitet i pouzdanost kao i implementacijom Fleet Management koncepta Porsche finansijske grupacije, Sberbanka Srbije je primenila najbolje rešenje u oblasti upravljanja voznim parkom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *