Volkswagen – zvanično vozilo Evropskog atletskog prvenstva u dvorani 2017.

U press centru beogradske Kombank Arene danas je održana konferencija za medije Ateltskog saveza Srbije i kompanije Porsche SCG, gde je kao kruna dugogodišnje izuzetno uspešne saradnje ove dve institucije, za zvanično vozilo Evropskog atletskog prvenstva u dvorani 2017. imenovan Volkswagen. Kompanija Porsche SCG je po završetku konferencije zvanično uručila 38 vozila marke Volkswagen na korišćenje atletičarima i organizatorima Evropskog atletskog prvenstva u dvorani koje sa nestrpljenjem očekujemo u „Kombank Areni“ od 03. do 05. marta 2017. godine.

Konferenciji su prisustvovali generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković, naš proslavljeni atletičar Asmir Kolašinac i direktor marke Volkswagen Milan Lazić u ime kompanije Porsche SCG.

,,Veoma smo ponosni na činjenicu da smo u društvu velikih i uspešnih sportista i njihovih trenera. Dugogodišnja saradnja koju imamo sa Atletskim savezom Srbije na obostrano zadovoljstvo se nastavlja i na ovom veoma važnom takmičenju, kako za sve naše sportiste tako i za njihove kolege iz Evrope. Beograd i Srbija imaju privilegiju da budu domaćini ovako velikom takmičenju, a Volkswagen, sa svojim modelima Tiguan, Passat i Caddy, ima tu čast da bude zvanično vozilo prvenstva i pomogne u organizaciji’’, rekao je Milan Lazić.

Evropsko atletsko prvenstvo u dvorani 2017, koje se održava u beogradskoj Kombank Areni, početkom marta ugostiće ukupno preko 1000 sportista, trenera, zvaničnika i sudija. Srpska lepotica Kombank Arena je potpuno prilagođena za dvoransko prvenstvo u atletici, po najvišim standardima koje propisuje Evropska atletska federacija, tako da može da primi oko 10.000 navijača.

Kompanija Porsche SCG i Volkswagen nastavljaju da podržavaju sportiste u Srbiji i doprinose motivaciji u postizanju vrhunskih rezultata kojima se nadamo i na ovom prestižnom takmičenju.

 

Porsche SCG / Volkswagen Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *